Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Μία Κική που συνελήφθη λέει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου

 



Μία Κική που έχει κάνει φυλακή και την αποκαλούν Super, χωρίς να γνωρίζουμε γιατί την αποκαλούν έτσι, συνελήφθη για σοβαρούς λόγους, δηλώνει "δημόσιο πρόσωπο" και πρέπει κατά την ίδια να είναι υπεράνω του νόμου. 



Με χειροπέδες στα χέρια όπως όλοι οι πολίτες που συλαμβάνονται, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα μία influencer γνωστή σε όσους την ξέρουν, με το προσωνύμιο Super Κική μετά από μήνυση 37χρονου, ο οποίος καταγγέλλει ότι η super Κική μαζί με την πρώην συντροφό του έβαλαν άγνωστο άνδρα να τον ξυλοκοπήσει.

Η ίδια είχε περάσει το βράδυ της στο κρατητήριο, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από τα social media όταν προσπάθησε να βοηθήσει την αγαπημένη της φίλη και συνεργάτιδα, Άντρεα, η οποία, όπως υποστηρίζει, κακοποιείται συστηματικά από τον πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι αρχές συνέλαβαν και εκείνη και την Άντρεα αλλά και ακόμα μια φίλη τους, ευχαριστώντας με ειρωνική διάθεση τους εισαγγελείς που προστατεύουν τις γυναίκες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Super Κική έχει αναφερθεί μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό, στη δυνατή φιλία που τη συνδέει με τη συνεργάτιδά της, την Άντρεα από τη Ρουμανία.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011 όταν η Super Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της. Δεν άργησαν να γίνουν κολλητές και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.

Όταν αποφυλακίστηκαν η Super Kική βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

Η Super Κική πριν από λίγο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου