Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Στον Σύριζα δεν ξέρουν τι σημαίνει φοράω παντελόνια και διαβάζουν αλλιώς την δήλωση Καραμανλή

 



Η έλλειψη σοβαρότητας και ηθικής στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει να ερμηνεύσουν σωστά την μη υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Δεν μπορούν εύκολα να αντιληφθούν, ότι τα παντελόνια που φοράς πρέπει να τα τιμάς, και δυσκολεύονται να διαβάσουν σωστά την δήλωση Κώστα Καραμανλή που είναι ξεκάθαρη και αφήνει χώρο σε νέα στελέχη να υπηρετήσουν την παράταξη στο κοινοβούλιο παραμένοντας ο ίδιος στρατιώτης της παράταξης.

Επειδή έχουν αρχίσει τα φαιδρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να λένε και να γράφουν διάφορα, πάμε άλλη μία την δήλωση Καραμανλή για όσους φοράνε παντελόνια και όχι για Συριζαίους:

Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της.

Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες”.

Σημειώνεται πως ο Κώστας Καραμανλής θα είναι παρών στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ ενώ υπήρξε και επικοινωνία με τον Κυριακό Μητσοτάκη χθες. Επικοινωνία που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα με τον Κώστα Καραμανλή να δηλώνει ότι «φεύγω τώρα που η παράταξη είναι ισχυρή» και να προσθέτει ότι «είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε τις εκλογές».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου