Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Νέα απάτη ΣΥΡΙΖΑ με θύματα τους νέους - Τάζει με video μισθούς και σπίτια χωρίς ίχνος ντροπής


 

Άρχισε η αναίσχυντη, παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα με στόχο τους νέους. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε βίντεο που εμφανίζεται να τάζει μισθούς (800 ευρώ για τον κατώτατο) αλλά και… σπίτια αφήνοντας να εννοηθεί πως θα καταργήσει και το airbnb ώστε και προσφορά να υπάρχει και χαμηλότερα ενοίκια.

Το βίντεο ανάρτησε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρας Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και σε ένα βίντεο να είχαμε να λέγαμε αλλά σοβαρά να μην μιλάμε, απευθύνεται στους νέους προσπαθώντας να τους εξαπατήσει για μισθούς, ενοίκια μέχρι και αγορά ηλεκτρικών συσκευών.

Με λίγα λόγια οι ανήθικοι του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν τα ίδια όπως το 2014, τάζοντας στους πάντες τα πάντα, και προτρέπουν τα θύματα τους νέους να φύγουν απο το σπίτι τους, με πληρωμένα όλα απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα είναι αν και κατά πόσο θα πέσουν οι σημερινοί νέοι στην παγίδα που έπεσαν οι προκάτοχοί τους το 2015, και θα πιστέψουν τους αποδεδειγμένα απατεώνες που κάνουν τα πάντα για να τους εξαπατήσουν χωρίς ίχνος ντροπής.

Ο πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας γράφει: “Θες να φύγεις από το πατρικό σου; Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα… ή μήπως όχι;” και διπλασιάζει (γιατί όχι; τσάμπα είναι) την επιδότηση ενοικίου…






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου