Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος για Κουτούπη - Αμόλησαν την Τσαπανίδου να πετάξει λάσπη

 


Δύσκολος ο ρόλος της Πόπης Τσαπανίδου, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεφτιλιστεί για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού έχει εξασφαλίσει μία εκλόγιμη θέση.

Έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα η Τσαπανίδου δείχνοντας ότι ταιριάζει με το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ, και έκανε καταγγελίες για Κουτούπη της Ν.Δ. Η Τσαπανίδου χωρίς να κάνει την διαφορά έχοντας κάποια σοβαρότητα, χρησιμοποιεί την ίδια φαιδρότητα που χρησιμοποιούσαν και οι προκάτοχοί της, κάνοντας λόγο για «νέο όργιο και πλιάτσικο με 420 απευθείας αναθέσεις ύψους 5,5 εκατ. ευρώ», ζητώντας μάλιστα και τη διαγραφή του κ. Κουτούπη από τη Ν.Δ.

Η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της τονίζει, «ο ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να αντιπαρατεθεί πολιτικά με την κυβέρνηση, καταφεύγει στον μόνο δρόμο που ξέρει: στη λάσπη και σε λογικές πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων! Εφτασε στο σημείο να συνδέει την κυβέρνηση με την επαγγελματική δραστηριότητα ιδιωτών που δεν έχουν καμία οργανική σχέση με την ίδια και τη Ν.Δ. Ο ένας δεν είχε ποτέ καμία οργανική σχέση με την κυβέρνηση ή τη Ν.Δ. και ο άλλος δεν έχει οποιαδήποτε οργανική σχέση με τη Ν.Δ. εδώ και 10 μήνες! Η εν λόγω εταιρία στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα άνθησε επί ΣΥΡΙΖΑ, οπότε και σύναψε εκατοντάδες συμβάσεις, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ ο ένας εκ των δύο ιδιωτών που προσπαθούν να συνδέσουν με τη Ν.Δ. τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ ως εσωτερικός ελεγκτής σε φορέα του Δημοσίου και σύναψε και ατομικές συμβάσεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Πολάκη!».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου