Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελευθεριάδου έχει 55 εντάλματα πληρωμών από τον ΕΦΚΑ

 



Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις αναφορικά με τη βουλευτή του Σουλτάνα Ελευθεριάδου και τις υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Με θράσος η Συριζαία βουλευτής που έχει προκαλέσει πολλές φορές χαρακτηρίζοντας και τον πρωθυπουργό επιδειξία, ανακοινώνει ότι δεν έχει την ανάγκη να απολογηθεί σε κανένα.

Με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα, όπως εάν η κυρία Ελευθεριάδου «έχει ή όχι 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ από το 2019 έως σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή είχε βουλευτική ιδιότητα;».

Επίσης, η Νέα Δημοκρατία ρωτά τον Αλέξη Τσίπρα εάν θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τη Σουλτάνα Ελευθεριάδου:

«Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελευθεριάδου ας αφήσει τις βαρύγδουπες αναρτήσεις και αντί να επιχειρεί να εμφανιστεί ως τιμητής, ας απαντήσει, τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της:

Έχει ή όχι 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ από το 2019 έως σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή είχε βουλευτική ιδιότητα;

Στην περίπτωσή της ισχύει το ασυμβίβαστο ή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεράνω του Συντάγματος;

Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω βουλευτής Σουλτάνα Ελευθεριάδου είχε προκαλέσει σάλο με τις κατά καιρούς δηλώσεις της: Τη μία δήλωνε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι... επιδειξίας, ότι ο Αλέξανδρος Σβώλος - ηγετική μορφή της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα - ήταν... «γνωστός υποστηρικτής της Δεξιάς» (!), αλλά και όταν αναφέρθηκε σε πολιτικούς κρατούμενους στις φυλακές, προκαλώντας τις αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου