Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Έλλειμα αστυνόμευσης στην Νέα Σμύρνη, αλωνίζουν οι κακοποιοί μαχαίρωσαν ανήλικο



Σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης αντιμετωπίζει η πλατεία της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα κάθε είδους κακοποιός, ανήλικος η ενήλικος να αλωνίζει σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών. Είναι νωπές οι μνήμες με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών κακοποιών, με πυροβολισμούς μέσα σε κόσμο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν δύο αλλοδαποί κακοποιοί και να τραυματιστεί μία αθώα κοπέλα. 

Θύμα επίθεσης έπεσε εχθές ένας 15χρονος, το βράδυ της Κυριακής, στη πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Νέα Σμύρνη, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το έλλειμα αστυνόμευσης στην περιοχή.

Ο ανήλικος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο πόδι από συμμορίες κακοποιών ανηλίκων που αλωνίζουν στην περιοχή ανεξέλεγκτοι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και νοσηλεύεται.

Τα μέλη της συμμορίας αφού μαχαίρωσαν τον 15χρονο, του έκλεψαν το πορτοφόλι και το κινητό και τράπηκαν σε φυγή.

Το 15χρονο παιδί, ουκρανικής καταγωγής το μετέφεραν δύο κορίτσια σε ένα ψητοπωλείο της πλατείας όπου ήταν ανοιχτό εκείνη την ώρα για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο λένε σοκαρισμένοι οι κάτοικοι. Πολλές φορές, ακούν οι κάτοικοι και οι θαμώνες φωνές εκεί στην πλατεία από άτομα που διαφωνούν μεταξύ τους για ναρκωτικά ή για οτιδήποτε άλλο και καταλήγουν μαχαιρωμένοι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου