Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Αφομοιώθηκε πλήρως στην φαιδρότητα ΣΥΡΙΖΑ η ψεκασμένη Τσαπανίδου και γελάει ο κόσμος μαζί της

 


Η Τσαπανίδου, θέλοντας να εκβιάσει το ΠΑΣΟΚ μην τυχόν και κάνει κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία, άρχισε το ψεκασμένο παραμύθι, ότι εάν κυβερνήσει ο Ανδρουλάκης με την Νέα Δημοκρατία είναι επειδή εκβιάζεται με τις υποκλοπές.

Αυτό το ψεκασμένο φαιδρό σενάριο μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν διαθέτει ίχνος σοβαρότητας θα το έλεγε αδιαφορώντας εάν γελάει ο κόσμος μαζί τους, γιατί γελάει και μάλιστα πολύ!!!

Το πόσο εύκολα πετάει ηλιθιότητες και γελοιότητες η Τσαπανίδου δείχνει ότι έχει αφομοιωθεί πλήρως στο τσίρκο και γίνεται από τα πρώτα νούμερα για να γελάει ο κόσμος μαζί της.

Ειδικότερα η Πόπη Τσαπανίδου, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΙ και συνομίλησε με τους Οικονόμου και Παυλόπουλο, αφήνοντας βαρύτατους χυδαίους και γελοίους υπαινιγμούς, ότι μια μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να είναι προϊόν εκβιασμού του Νίκου Ανδρουλάκη, μέσω του υλικού των υποκλοπών. 

Το ΠΑΣΟΚ γελώντας μαζί της είπε μέσω του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζου ότι «μπήκε στον ρόλο και υιοθέτησε του κ. Πολάκη» και έκανε λόγο για «ψεκασμένα σενάρια και συνωμοσιολογία».

«Mια κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουμε αν ήταν προϊόν εκβιασμού αυτή η σύγκληση ή αν ήταν ουσιαστική σύγκληση. Όταν παρακολουθούνται άνθρωποι, τότε το αποτέλεσμα μιας πιθανής συνεργασίας στο μέλλον είναι αποτέλεσμα ουσιαστικό ή ...» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος ντροπής για όσα λέει, αδιαφορώντας για την σοβαρότητα της.

Δημοσιογράφος: Μιλάτε για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;


Πόπη Τσαπανίδου: Για παράδειγμα. Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν υπό παρακολούθηση, δεν ήταν;


Δημοσιογράφος: Θα είναι αποτέλεσμα εκβιασμού εννοείτε και ομηρείας;


Πόπη Τσαπανίδου: Δεν θα μπορούσε; Εσείς το αποκλείετε; Είστε σίγουρος;


Δημοσιογράφος: Δηλαδή θέλετε να υπονομεύσετε από πριν μια πιθανή συγκυβέρνηση...


Πόπη Τσαπανίδου: Όχι, αυτό το λέτε εσείς, εγώ βάζω ερωτήματα τα οποία είναι αναπάντητα και δεν τα απάντησε κανένας. 


Δημοσιογράφος: Δηλαδή αυτή θα είναι η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;


Πόπη Τσαπανίδου: Δεν θα είναι καθόλου αυτή η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Πήγε το θέμα των παρακολουθήσεων στη Βουλή, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του λαού και τώρα ανοίγει την ατζέντα της και στην καθημερινότητα του πολίτη.


Δημοσιογράφος: Άρα λέτε ή κάποιος θα συνεργαστεί μαζί σας ή θα είναι εκβιαζόμενος.


Πόπη Τσαπανίδου: Δεν είναι έτσι όπως το λέτε. Αυτό το λέτε εσείς. Εγώ έβαλα ερώτημα.


Δημοσιογράφος: Προς τον κ. Ανδρουλάκη...



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου