Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ξεκινάει περιοδείες ο Τσίπρας άγχος να μαζέψει λίγο κόσμο στις ομιλίες του

 



Μετά τα χαστούκια που έφαγε ο Τσίπρας, στην βουλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και στριμωγμένος από τις αποκαλύψεις για μαύρα χρήματα τις εξελίξεις που θα υπάρξουν για αυτά από την έρευνα του εισαγγελέα, που ενδεχομένως μα οδηγήσουν και άλλους στο ειδικό δικαστήριο.

Μετά τα sms Καλογρίτσα, ψάχνοντας τον περιβόητο Α2. 

Μετά την σύλληψη του απατεώνα μάρτυρα της Novartis, που δείχνει ότι είχε στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορίες πολιτικών πάνω σε αδίστακτους απατεώνες.

Μετά τα ονόματα που ανακοίνωσε στην βουλή ότι παρακολουθούνται, ονόματα που ακόμα κανένας δεν γνωρίζει που τα βρήκε, και δείχνουν ότι αυτός κρύβεται πίσω από τις παρακολουθήσεις και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες....

Ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, με τρεις συγκεντρώσεις σε διαφορετικές περιφέρειες της χώρας σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη από το Περιστέρι όπου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ενώ θα ακολουθήσουν την Παρασκευή η Πάτρα και το κλειστό του Απόλλωνα Πατρών και τη Δευτέρα η Θεσσαλονίκη και το Ιβανώφειο.

Το άγχος της Κουμουνδούρου, είναι να μαζέψει λίγο κόσμο που θα κάνει ότι ακούει τον Αλέξη Τσίπρα για να μην ξεφτιλιστεί εντελώς όπως έγινε στις περιοδείες του. Αυτό που θα τους σώσει λίγο την κατάσταση για να κινητοποιήσουν τις τοπικές του κόμματος είναι ότι οι ομιλίες θα γίνουν σε κλειστά γήπεδα λόγω του καιρού.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου