Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ακροαριστερός φασισμός Τζανακόπουλου σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση

 


Τελικά δεν έχει καθαρίσει η βουλή από τους φασιστές. Νομίζαμε ότι έχουμε γλιτώσει από τους ακροδεξιούς, αλλά έχουν μείνει στην βουλή οι ακροαριστεροί να αλωνίζουν.

Την τελευταία εβδομάδα σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση δείχνει τον ακροαριστερό φασισμό που πηγάζει από μέσα του, και έφτασε στο σημείο να ζητήσει και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Εχθές το βράδυ σε νέα του ακροαριστερή φασιστική εμφάνιση σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προκλητικός τραμπούκος τα έβαλε με τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Συζητώντας για το θέμα των παρακολουθήσεων, όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος παρέθετε τα επιχειρήματά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του είπε ότι το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα, έχουν βάλει βόμβα στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας και άλλες τέτοιες συριζαίικες γελοιότητες.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος του απάντησε «Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση» και ζήτησε να σταματήσει τους τραμπουκισμούς.

«Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε», του απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του απαντά να κόψει αυτήν την προβοκατόρικη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει στα κανάλια αυτές τις μέρες, χαρακτηρίζοντάς τον «τραμπούκο».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση», ήταν η επόμενη απάντηση, συμπληρώνοντας «είστε δεκανέας τι είστε. Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

Με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του απαντά, «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του απάντησε σε έντονο ύφος: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις» προσπαθώντας να περάσει ότι ο Κουμουτσάκος το έλεγε προσωπικά σε αυτόν, και όλοι κατάλαβαν ότι αυτή η αντίδραση ήταν εσκεμμένη για να μην απαντήσει ο Τζανακόπουλος.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε εκ του προσωπικού, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, να του ζητάει επίμονα να ανακαλέσει και ότι αύριο θα προχωρήσει σε μηνύσεις, προσπαθώντας να του κλείσει το στόμα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου