Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ο Μητσοτάκης περιμένει τον Τσίπρα στην βουλή να απαντήσει για βρώμικο χρήμα, απατεώνα μάρτυρα, νεκρή Μαρία, Α2 Κυπριακές offshore

 


Στριμωγμένος ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας μιλήσει σε μόλις 18 συνταξιούχους του κόμματος του, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Βλέποντας ένα Μητσοτάκη να έχει καθημερινές επιτυχίες και ο κόσμος να τον υπολογίζει με σοβαρότητα, παίζει βρώμικα με την δήθεν ανεξάρτητη αρχή μήπως πλήξει λίγο την κυβέρνηση.

Σε αυτή την βρώμικη τακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να πάρει απαντήσεις ο Ελληνικός λαός, όπως και να ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα να απολογείται για τις τελευταίες αποκαλύψεις που δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως συμμορία του υπόκοσμου.

Περιμένει λοιπόν ο πρωθυπουργός τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει για "Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία, και στην βουλή θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για όλα και για όλους".



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου