Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Παρατηρήσατε το φρένο που έβαλε εχθές η πρόεδρος της Δημοκρατίας στον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα;

 


Κάποιοι, η ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε μετά τις αποκαλύψεις για μαύρα λεφτά σε σακούλες προς το κόμμα, απατεώνες μάρτυρες, sms Καλογρίτσα, ημερολόγιο γραμματέα Καλογρίτσα, "νεκρή Μαρία" για να κάνουν κακό στην Ελλάδα με εμπλοκή ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει ένα σώου με όπλο της ΑΔΑΕ, νομίζοντας ότι θα αποπροσανατολίσει.

Το σώου νόμιζε ότι θα του πάει καλά, αλλά τελικά δεν φαίνεται να κινείται όπως ήθελε, γιατί τον περιμένουν στην βουλή να απολογηθεί για όλες τις αποκαλύψεις των ημερών, και ειδικά για τα μαύρα λεφτά σε σακούλες προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το πώς θα πάει το σώου Τσίπρα φάνηκε στην επίσκεψη του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου, που του έβαλε φρένο στην γελοιότητα και τον έθεσε εμμέσως πλήν σαφώς υπεύθυνο των πράξεων του.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας είχε στάση μετά το σώου της ΑΔΑΕ, την επίσκεψη του στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου μετέβη προκειμένου να ενημερώσει, όπως υποκριτικά είπε, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την υπόθεση των επισυνδέσεων.

Ο απατεώνας Τσίπρας είπε: «Ζήτησα να σας συναντήσω, προκειμένου να εκφράσω την αγωνία και τον βαθύτατο προβληματισμό μου για φαινόμενα που διαταράσσουν την εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος. Η ελληνική Δημοκρατία παραμένει κράτος. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, ως εκ τούτου φρονώ ότι έχει έρθει η ώρα το πολιτικό σύστημα να αναλάβει τις ευθύνες του και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να δώσει τέλος στην γελοιότητα και το σώου του στριμωγμένου Αλέξη Τσίπρα είπε «είμαστε κράτος δικαίου», και τόνισε ότι «το σύνταγμα και οι νόμοι προβλέπουν τη διαδικασία άρσης του απορρήτου και της ενημέρωσης ενδιαφερομένων. Στη συγκυρία αυτήν έχουμε καθήκον οι αρχές να προστατεύουν το αγαθό της εθνικής ασφαλείας, αλλά και τα δικαιώματα των πολιτών. Είναι δύσκολη στάθμιση με κόστος, αλλά αναγκαία. Η δημοκρατία μας έχει βάθος και συνέχεια και η Ελλάδα έχει εδραιωμένη θέση και αναγνώριση στην ευρωπαϊκή οικογένεια και χρέος όλων μας είναι να προστατέψουμε το πολύτιμο κεκτημένο γιατί είναι θέμα σεβασμού και στους πολίτες που σε κρίσιμες περιόδους δοκιμάστηκαν και επέδειξαν ωριμότητα και αντοχή».

Με λίγα λόγια του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα και τον άφησε έρμαιο των πράξεων του.

Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου