Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζουν τα επεισόδια κακοποιοί Ρομά υποκινούμενοι από συντρόφους ακροαριστερούς

 




Εξοργισμένη η κοινωνία με τους Ρομά, και με όσους τους υποκινούν και κρύβονται απο πίσω τους.

Το ποιος κρύβεται πίσω από τα επεισόδια των Ρομά δεν θέλει πολύ σκέψη για να το αντιληφθεί, ακροαριστεροί κακοποιοί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία ακόμη νύχτα αναταραχών επικράτησε χθες σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Αττικής, με πρωταγωνιστές κακοποιούς Ρομά που επιδόθηκαν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, την ώρα που άλλοι Ρομά συνέχιζαν να εγκληματούν με κλοπές και ληστείες σε άλλες περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας γενικότερα

Οι κακοποιοί Ρομά έστησαν οδοφράγματα, πυρπόλησαν οχήματα πολιτών και καταστήματα πολιτών και προκάλεσαν φθορές .

Στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, κάηκε χθες μεγάλο μέρος επιχείρησης ελαστικών για φορτηγά, που πυρπόλησαν οι κακοποιοί Ρομά.

Προειδοποίηση από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών ώστε να παραμείνουν στα σπίτια τους και να έχουν κλειστά πόρτες και παράθυρα γιατί τα λάστιχα έβγαζαν δηλητήριο.



Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, χθες το βράδυ της Τετάρτης, κακοποιοί Ρομά εισέβαλλαν σε βιομηχανικό χώρο στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Αφού έκλεψαν ελαστικά, τα τοποθέτησαν στο δρόμο και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά τόσο στα λάστιχα όσο και σε ένα βαν.

Στη συνέχεια ξαναμπήκαν στον βιομηχανικό χώρο και τράβηξαν έξω τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, πριν βάλουν φωτιά σε χώρο των εγκαταστάσεων.

Νωρίτερα χθες το βράδυ, στη λεωφόρο Φυλής, στα Άνω Λιόσια, ομάδα κακοποιών Ρομά πυρπόλησε ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές πανικού. Οι Ρομά πέταξαν αρχικά πέτρες και στη συνέχεια προπηλάκισαν τον οδηγό, αναγκάζοντάς τον να κατεβάσει τους επιβάτες. Λίγο αργότερα, έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες δυσκολεύτηκαν να προσεγγίσουν το σημείο, καθώς οι Ρομά είχαν ανάψει φωτιές σε κάδους και είχαν στήσει οδοφράγματα.

Σε ένα άλλο λεωφορείο σημειώθηκε μικρής έκτασης φωτιά, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, χωρίς ωστόσο η κατάσταση να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ΟΑΣΑ, για λόγους ασφαλείας, αποφάσισε την απόσυρση όλων των λεωφορείων από το αμαξοστάσιο στα Άνω Λιόσια.

Ομάδες κακοποιών Ρομά είχαν βάλει φωτιές και κοντά στις γραμμές του Προαστιακού, με αποτέλεσμα να διακοπούν για μικρό χρονικό διάστημα τα δρομολόγια.



Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα από κακοποιούς Ρομά και, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ, με πετροπόλεμο και φωτιές.

Στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 50 κακοποιοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες, και αυτό δείχνει ότι οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ κακοποιοί ακροαριστεροί είναι δίπλα στους Ρομά και υποκινούν,  που φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου