Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Κακοποιοί Ρομά πυροβολούν και σήμερα κατά αστυνομικών με διάφορα όπλα

 


Νέα επεισόδια από κακοποιούς Ρομά που διαμαρτύρονται για τον τραυματισμό του 16χρονου, ανήλικου κακοποιού για μία ακόμη ημέρα. 

Πριν από λίγο στον Ασπρόπυργο αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά, από κακοποιούς Ρομά που είναι και η πλειοψηφία στους καταυλισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Ρομά κακοποιοί πυροβόλησαν αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Στην λεωφόρο Διυλιστηρίων κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απωθήσουν τις ομάδες των Ρομά και ακολούθησαν πυροβολισμοί με διάφορα όπλα ακόμα και κατά ριπάς. Δεν έχουν καταγραφεί προς το παρόν τραυματισμοί.

Ταυτόχρονα, στα Μέγαρα είναι σε εξέλιξη επεισόδια μικρής έκτασης, στον παράδρομο στο ύψος του 40ού χλμ. της Εθνικής Οδού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ αθώου πολίτη έχει τυλιχθεί στις φλόγες στη συμβολή της οδού Βυζαντίου με την παλιά εθνική οδό, ενώ φωτιές έχουν ξεσπάσει και σε άλλα αυτοκίνητα αθώων πολιτών, την ίδια στιγμή που οι κακοποιοί Ρομά δεν αφήνουν την Πυροσβεστική να περάσει ώστε να τις σβήσει και πετούν πέτρες κατά αστυνομικών.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Μικρό Σχιστό στον Κορυδαλλό, στην περιοχή Ρομά κακοποιοί, έχουν συγκεντρωθεί βάζοντας φωτιές σε κάδους και λάστιχα, επί της οδού Δερβενακίων.

Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω της έντασης, στην οδό Ποταμού, από το ύψος της Καραολή και Δημητρίου έως την Δερβενακίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή του Κορυδαλλού.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου