Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Νέα Δημοκρατία: Εποχές Χρυσής Αυγής όσα έγιναν σε βάρος της Φωτεινής Πιπιλή από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


 

Αντί να καταδικάσει ο ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας, ως άλλος Μιχαλολιάκος με θράσος την είπε στην κ. Πιπιλή.

Για«χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας για όσα έγιναν σε βάρος της βουλευτού Φωτεινής Πιπιλή κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (8/12) της Ολομέλειας για το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην ΕΥΠ.

«Πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο» τονίζει ο Τάσος Γαϊτάνης καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να ζητήσει «προσωπικά συγγνώμη» στην Φωτεινή Πιπιλή την οποία κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί απο όλο τον πολιτικό κόσμο. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή απο το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη».

Σημειώνεται ότι ο προκλητικός ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας, αντί να εγκαλέσει τον βουλευτή του, ξεκινώντας τη δευτερολογία του με θράσος κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή λέγοντας τα εξής: «Η ένταση και ο διάλογος είναι εντός του πλαισίου της δημοκρατικής λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό που είδαμε με την συμπαθέστατη σε εμένα βουλευτή να σηκώνετε από την θέση της και να ζητά τα ρέστα από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξαναγίνει».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου