Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στα σπίτια γιατρών του Ιπποκρατείου για τον 16χρονο Ρομά

 



Η ακροαριστερή αθλιότητα σε όλη της το μεγαλείο, με ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν στο αντιεξουσιαστικό χώρο συνιστώσα στου ΣΥΡΙΖΑ, που επιτέθηκαν στα σπίτια των γιατρών που κρατάνε στην ζωή τον 16χονο ανήλικο κακοποιό Ρομά.

Άθλια επίθεση απο ακροαριστερά ανθρωπάκια συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, με μπογιές και συνθήματα στους τοίχους πραγματοποίησαν μέλη της "Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας” που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, στο γραφείο του παιδιάτρου & διευθυντή της A’ παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Ζαφειρίου.

Η επίθεση έγινε με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά από πυρά αστυνομικού τα ξημερώματα της Δευτέρας, ύστερα από καταδίωξη. Τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου δεν παραλείπουν να απειλήσουν και τους γιατρούς.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει ούτε μία σύλληψη των ακροαριστερών κακοποιών.

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης
την Τετάρτη

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΡΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Τη Δευτέρα 5/12 οι μπάτσοι πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη έπειτα από καταδίωξη, αφότου εκείνος έβαλε βενζίνη αξίας 20 ευρώ σε πρατήριο καυσίμων της δυτικής Θεσσαλονίκης και έφυγε χωρίς να πληρώσει. Στο πρατήριο την ώρα εκείνη στάθμευαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να βρίσκονται εντός του πρ...

Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου