Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

«Βόμβα» Ανδρουλάκη για εμπλεκόμενη εταιρίας επί ΣΥΡΙΖΑ κάνει γαργάρα προκλητικά ο Κατρίνης και δεν ρωτάει Τσίπρα

 



Πολλά ερωτηματικά άφησε η φιλοσυριζαίικη στάση του Μιχάλη Κατρίνη που δεν έκανε ερώτηση στο Αλέξη Τσίπρα για την καταγγελία που έκανε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Το αναπάντητο ερώτημα που αφορά τη στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ παραμένει και δεν έχει δωθεί απάντηση γιατί ο Κατρίνης αδιαφόρησε για την καταγγελία του αρχηγού του.

Υπάρχει λόγος που ο Μιχάλης Κατρίνης δεν ρώτησε πρόσωπο με πρόσωπο τον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής αυτό που ρώτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη δήλωση που έκανε στην κάμερα μετά το πέρας τα συζήτησης; 

Η καταγγελία Ανδρουλάκη : «Οσον αφορά τον κ. Τσίπρα, καλό θα ήταν να εξηγήσει στο λαό πώς είναι δυνατόν επί ημερών του εμπλεκόμενη με το Predator εταιρία, που ιδρύθηκε με λίγες χιλιάδες ευρώ, να υπογράφει συμβάσεις εκατομμυρίων με το Δημόσιο και μετά ο γιος του υπουργού που τις υπέγραψε, να προσλαμβάνεται εκεί», είπε ο κ. Ανδρουλάκης στη δήλωσή του, κάτι που έκρυψε και δεν το έκανε ερώτημα στη ζωντανή συζήτηση στη Βουλή ο  Κατρίνης.

Δέν είναι η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Κατρίνης κρατάει προκλητική στάση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που σχολιάζεται εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου