Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Σε πολιτική αναταραχή ο Ανδρουλάκης για αποκαλύψεις - Έσβησε αναρτήσεις της Εύα Καϊλή

 


Με τον φόβο τι θα αποκαλυφθεί για την υπόθεση Εύας Καϊλή και πόσο θα τον επηρεάσουν αυτές οι αποκαλύψεις ζει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο αποδεδειγμένα ακατάλληλος και λίγος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τοποθετήθηκε σήμερα για την υπόθεση της Ευας Καϊλή και το σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ χαρακτηρίζοντάς την «Δούρειο Ίππο της Νέας Δημοκρατίας», προσπαθώντας πάνω στον πανικό του να χρεώσει την δικιά του ευρωβουλευτή στην Νέα Δημοκρατία, με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται περισσότερο στην κοινωνία.

Ο Ανδρουλάκης πάνω στον πανικό του έσπευσε να διαγράψει από το λογαριασμό του στο twitter το μήνυμα με τα συγχαρητήρια που έδινε το στις 22 Ιανουαρίου 2022 στην Εύα Καϊλή για την εκλογή της στη θέση της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Συγχαρητήρια @EvaKaili για την εκλογή σου! Για πρώτη φορά από το 2014 το Κίνημά μας θα έχει Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!»

Τη διαγραφή της ανάρτησης από τον Νίκο Ανδρουλάκη σχολίασε καυστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας πως «Η τακτική της λάσπης και η στρατηγική του να γίνει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα του λύσει το σοβαρό πολιτικό του πρόβλημα. Ούτε η διαγραφή παλαιότερων αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα».

Τώρα όλοι περιμένουμε, μαζί μας και ο Νίκος Ανδρουλάκης τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν για τις παρακολουθήσεις, που φτάνουν μέχρι τότε που αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη πριν γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Αποκαλύψεις που θα είχαν γίνει στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ εάν πήγαινε τόσους μήνες να ενημερωθεί, κάτι που απέφευγε και αποφεύγει σαν τον διάολο το λιβάνι!!!!! 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου