Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Αντί να ντρέπεται ο Ανδρουλάκης, φορτώνει την Καιλή στην Νέα Δημοκρατία

 


Να είσαι ο Ανδρουλάκης, να έχεις κάνει σίριαλ τη νόμιμη παρακολούθηση σου ως ευρωβουλευτής, να κρύβεσαι για να μην ενημερωθείς, να πιέζεις ένα σοβαρό πρωθυπουργό με τις γελοιότητες σου, και τελικά να αναγκάζεσαι να διαγράφεις κορυφαίο στέλεχος και ευρωβουλευτή του Κόμματος σου από στοιχεία που όπως φαίνεται προέκυψαν από παρακολούθηση του. 

Η ευρωβουλευτής Έυα Καιλή έχει συλληφθεί στο Βέλγιο βάση στοιχείων που έχουν προκύψει από παρακολούθησή της, δεν θα θέλαμε να είμασταν ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΣΥΡΙΖΑ που φωνάζανε στην Ελληνική κυβέρνηση ότι η παρακολούθηση είναι αντισυνταγματική.

Ακούγεται μάλιστα ότι τον Ανδρουλάκη τον παρακολουθούσαν στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα, για το θέμα της Εύας Καιλή και μένει να αποδειχθεί.

Αυτός ο απίστευτος τύπος που κάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο θέμα στην Ελλάδα με αφορμή την παρακολούθηση του, και μήνες τώρα κρύβεται για να μην ενημερωθεί στο γιατί τον παρακολουθούσαν, και αυτό για να μην αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια.

Το θράσος είναι τέτοιο που προσπαθεί αντί να απολογείται να χρεώσει την Ευρωβουλευτή του στην Νέα Δημοκρατία και την χαρακτηρίζει «Δούρειο Ίππο της Νέας Δημοκρατίας», μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.


Όπως τόνισε ο  Ανδρουλάκης, η συμπεριφορά της Εύας Καϊλή από την καταγγελία του στον Άρειο Πάγο για τις σε βάρος του παρακολουθήσεις με το predator, την είχε θέσει εκτός ΠΑΣΟΚ και οι χθεσινές αποκαλύψεις ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.


«Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια», κατέληξε χωρίς να ντρέπεται και να έχει σοβαρότητα σε όσα τοποθετείται 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου