Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Στρατούλης ξεφτιλίζει ΣΥΡΙΖΑ για πλειστηριασμούς και Μπάρκας ξεφτιλίζεται για να το σώσει



Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις ότι οι πλειστηριασμοί ξεκίνησαν από τους ίδιους, και δεν μπορούν να το μαζέψουν.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ξεφτιλίζονται αφού επιχειρούν να πείσουν πως δεν γίνονταν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί, αλλά τους διαψεύδουν πρώην σύντροφοι.

Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και ο Δημήτρης Στρατούλης έρχεται να ξεφτιλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και να αναδείξει την υποκρισία του αναφορικά με το θέμα του πλειστηριασμού και κυρίως το καραγκιοζιλίκι του Αλέξη Τσίπρα που έφτασε στο σημείο να επισκεφθεί την Ιωάννα Κολοβού και να της χτυπήσει την πλάτη ως ένδειξη συμπαράστασης, για πλειστηριασμό που διατάχθηκε επί των ημερών του.

Ο Στρατούλης αποκάλυψε ότι μετά το 2015 πλειστηριάστηκαν πρώτες κατοικίες και μίλησε για ακραίες καταστάσεις επικαλούμενος περίπτωση που κάποιος έχασε το σπίτι του για χρέος 5000 ευρώ.

Ο Κώστας Μπάρκας που είναι γνωστό όχι έχει μπαρκάρει το μυαλό του, προσπάθησε να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από τις αποκαλύψεις και όπως ήταν φυσικό ξεφτιλίστηκε και αυτός.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου