Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Χυδαιότητα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μαμουλάκη - Η Ν.Δ. ζητάει την διαγραφή του

 


Η αθλιότητα και η χυδαιότητα χαρακτηρίζει βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ένας απο αυτούς είναι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης που δεν δίστασε να αναπαράγει χυδαίο χάσταγκ περί παιδεραστίας.

Την άμεση διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος αναπαρήγαγε στα social media χυδαίο χάσταγκ περί παιδεραστίας, αξιώνει η ΝΔ από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά επειδή η χυδαιότητα και η φαιδρότητα είναι το ατού του Τσίπρα δεν θα προχωρήσει ούτε και αυτή την φορά σε διαγραφή χυδαίου στελέχους του.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ ενημερώνει ότι ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε να αναπαραγάγει στον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok το hastag #ΝΔ_παιδεραστές, κάτω από ένα βίντεο του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο οποίος ασχολήθηκε με το θέμα του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Τικ Τοκ το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστές! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πίσω από την εκστρατεία λάσπης βρίσκεται το κόμμα του και ότι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ!», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία. 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου