Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Θεοδωρικάκος: Η πολιτική χυδαιότητα και συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο -ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης


 

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έχει στο γραφείο του πρώτη μούρη τον μεγαλύτερο ακροαριστερό κακοποιό, σφαγέα, παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη!!!

Απάντηση στην κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση των παιδοβιαστών του Κολωνού έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μίλησε για «πολιτική χυδαιότητα».

Αναφερόμενος στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Σπίρτζη, είπε πως «από σήμερα η πολιτική χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης».

«Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και οι ανακριτικές αρχές, έχοντας μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό τους, διερευνούν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα την υπόθεση των δύο κατηγορούμενων ως παιδοβιαστών, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, ξεκαθάρισε ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι το τέλος και θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, ζητώντας να «σεβαστούν ότι η διαδικασία σχετίζεται με ένα βάναυσα κακοποιημένο δωδεκάχρονο παιδί». Κάλεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση να μην κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία, ιδιαίτερα όταν αφορά την ψυχή ενός ανήλικου κοριτσιού.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου