Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Γεωργιάδης σε Σπίρτζη : «Πιο βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, δεν ντρέπεστε;»

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξοργίσει όλη την κοινωνία, μία με την ανθελληνική στάση του κατά της Ελλάδας και υπέρ της Τουρκίας, μία με την εργαλειοποίηση παιδοβιαστών για να κάνει αντιπολίτευση, ο κόσμος βλέπει πόσο βόθρος είναι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον ακροαριστερό Χρήστο Σπίρτζη σε κοινή τους συνέντευξη στο OPEN, με αφορμή δηλώσεις του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

«Είστε ένα άθλιος συκοφάντης, δεν ευθύνεται ένα κόμμα για τις άθλιες ενέργειες ενός πρώην στελέχους, θα έπρεπε να ντρέπεστε που μιλάτε έτσι για το ήθος μιας παράταξης», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης στηλιτεύοντας τη δήλωση που έκανε ο κ. Σπίρτζης προ ημερών και στην οποία μιλάει για συγκάλυψη της κυβέρνησης στη φρικιαστική υπόθεση.

«Προσπαθείτε να μαζέψετε ψηφαλάκια πάνω στην τραγική ιστορία ενός κοριτσιού», υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δηλαδή σε μια υπόθεση που έχει εμπλακεί ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, η κυβέρνηση έχει πάρει τον ανακριτή και τον εισαγγελέα και του έχει ζητήσει για πολιτικούς λόγους να μην κάνουν το καθήκον τους και να ακολουθήσουν τον νόμο, και εκείνοι δέχονται την πίεση της κυβέρνησης; Αυτό λέτε; Γιατί τώρα θα σκοτωθούμε», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αθλιότητα του Σπίρτζη συνεχίστηκε λέγοντας «Τι δεν καταλαβαίνετε κ. Γεωργιάδη;», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σπίρτζης: «Όταν η καταγγελία έχει γίνει εδώ και ενάμιση μήνα και διερευνάται αυτή η ιστορία. Η ίδια η Αστυνομία διαρρέει ότι έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από 10 άτομα και υπεύθυνος είναι ο κ. Θεοδωρικάκος. Υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία είναι ο υπουργός «προπαγάνδας»-Προστασίας του Πολίτη είναι ο κ. Θεοδωρικάκος, που δεν ξέρει πόσα ψέματα λέει το λεπτό και δεν δίνουν τα ονόματα».

«Ο κ. Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να δώσει τα ονόματα. Κάθεστε και χυδαιολογείτε τον κ. Θεοδωρικάκο. Εκείνος θα δώσει τα ονόματα;», τον ρώτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Ρωτάω άλλη μία φορά. Να ξέρουμε και για τι μιλάμε. Εδώ χυδαιολογεί κατά του Θεοδωρικάκου για κάτι στο οποίο δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε».

Ο Χρήστος Σπίρτζης, που το κόμμα του έχει συγκαλύψει τους βιασμούς στην πρεσβεία της Βενεζουέλας προστατεύοντας τον πρέσβη, που έκανε πλημμέλημα τον βιασμό, που δεν έχει βγάλει άχνα για παιδεραστές Συριζαίους και Συριζαίες, κουνάει και το δάχτυλο στην αστυνομία λέγοντας  «θα έπρεπε να έχει ολοκληρώσει ήδη την ταυτοποίηση των 213, εξηγώντας πως: «Λέμε ότι η καθυστέρηση, όπως στην υπόθεση Λιγνάδη, είναι συγκάλυψη. Γιατί δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς να κρύψουν στοιχεία, να εξαφανίσουν υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα. Ό,τι ακριβώς έγινε στην υπόθεση Λιγνάδη που δεν βρέθηκαν στοιχεία».

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Πώς γίνεται ενάμιση μήνα να έχουν ταυτοποιήσει πλήρως αυτό το κτήνος και να έχουμε βγάλει τρεις ανακοινώσεις, να έχουν κάνει οι δημοσιογράφοι τη δουλειά και να έχουν βρει φωτογραφίες με τα πάντα από τη ζωή του και να μην έχει δώσει επίσημα απάντηση η πολιτεία, μπας και σωθεί κανένα παιδάκι ακόμα».

Γεωργιάδης: Είστε άθλιος συκοφάντης -Πιο βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει

«Ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του και γι' αυτό που έγραψε και γι' αυτά που λέει. Πιο άθλιο, βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει. Είναι βρωμεροί οι άνθρωποι για τα υπονοούμενα που πετάνε. Ξέρει πολύ καλά ότι ο κ. Θεοδωρικάκος αν έβγαζε ένα όνομα στη δημοσιότητα θα διέπραττε βαρύ ποινικό αδίκημα. Ο μόνος που έχει δικαίωμα να βγάλει είναι η Δικαιοσύνη, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας», ανέφερε κατά την απάντησή του στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, με τα πνεύματα να οξύνονται.

«Είστε ένας άθλιος συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος. Μη με διακόπτετε!», είπε προς τον Χρήστο Σπίρτζη, με τον ίδιο να απαντά «βρίζετε όσο θέλετε».

«Ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο κ. Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα και βγαίνει να κάνει αυτή την κριτική για να πάρει ψήφους πάνω σε ένα παιδάκι. Και δεν ντρέπεται. Είσαι και πατέρας άθλιε, βρωμερέ», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας επίθεση προς τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος απάντησε: «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τι να πω...».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε στη συνέχεια, σε υψηλούς τόνους, ότι η Ελληνική Αστυνομία «έδρασε με επαγγελματισμό« και ο ενάμισης μήνας ήταν για να «δεθεί» η υπόθεση, ενώ για την υπόθεση Λιγνάδη τόνισε: «Επί Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη, επί Νέας Δημοκρατίας δικάστηκε. Το ότι είναι ελεύθερος είναι απόφαση του δικαστηρίου. Θα δεχθώ κάθε κριτική, αλλά κριτική επί του ήθους της παράταξης, όχι».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου