Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Η χυδαιότητα Κουρουμπλή συνεχίζεται αποκαλεί την κυβέρνηση δολοφόνους

 


Είναι τραγική η κατάσταση με τα φαιδρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν ίχνος ηθικής και σοβαρότητα, αντίθετα τους εξιτάρει η χυδαιότητα.

Ο περιβόητος φαιδρός και χυδαίος αλεπάλληλες φορές Κουρουμπλής, γύρισε και πάλι στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή Τσίπρα.

Ο χυδαίος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποκαλέσει την κυβερνητική πλειοψηφία "δολοφόνους" σε συζήτηση στη Βουλή» και ο Αλέξης Τσίπρας πολύ σωστά τον είχε διαγράψει άμεσα.

Στην εκ νέου διαγραφή του κ. Κουρουμπλή από την ΚΟ του ομάδα πρέπει να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Κουρουμπλής διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν αποκάλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία "δολοφόνους" σε συζήτηση στη Βουλή», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Εάν δεν ξαναδιαγραφεί άμεσα, τότε η αρχική του διαγραφή ήταν fake»

«Προ ημερών ο κ. Κουρουμπλής επέστρεψε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, δήλωσε, απαντώντας στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, ότι δεν μετανιώνει που αποκάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους δολοφόνους. Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον ξαναδιαγράψει άμεσα, τότε ο βουλευτής του απηχεί τις απόψεις του αρχηγού του και προφανώς η αρχική διαγραφή του ήταν fake, υποκριτική και προσχηματική!», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε επανέλθει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες ημέρες με απόφαση Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου