Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Τον δείχνουν οι κάμερες και κάνει ότι δεν είναι αυτός που έλιωσε το γατάκι με το πόδι του

 


Με καθαρό το πρόσωπο του στις κάμερες λέει ότι «Δεν το έκανα εγώ», ενώ φαίνεται καθαρά να «έλιωσε» με το πόδι του γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς και αναμένεται να υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ, πέρα από τις ποινικές κυρώσεις, οι αστυνομικοί επέβαλαν στον 39χρονο το διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, με την κατηγορία της θανάτωσης ζώου.

Στο «Live News», επέμενε ότι δεν είναι αυτός παρά το ότι έχει ταυτοποιηθεί και τον δείχνουν οι κάμερες και δηλώνει ότι «σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή, θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινίσεις για το ζήτημα».

«Δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό» προσθέτει αδιαφορώντας για το ότι οι κάμερες έχουν αποτυπώσει την δολοφονία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο 39χρονος που ταυτοποιήθηκε γι’ αυτή την κτηνωδία, φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές.

Ο δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως είχε προγραμματιστεί και γι' αυτή τη χρονιά.

Ο δράστης που φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του πλησίασε το μικρό γατάκι και έπειτα το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα, έχοντας ελέγξει ότι δεν τον βλέπει κανένας.

Το άτυχο ζώο ξεψύχησε λίγο αργότερα, με τον δράστη να φεύγει βιαστικός από το σημείο μετά την κτηνωδία και την δολοφονία που διέπραξε.

Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου