Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Παραδόθηκε ο Ρομά που σκότωσε την 15χρονη - Κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα


 

Μετά από μέρες για να καθαρίσει και το αίμα από ίχνη αλκοόλ και για γλιτώσει το αυτόφωρο, παρουσιάστηκε ο 28χρονος που δολοφόνησε την 15χρονη.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, συνοδεία του δικηγόρου του, ο 28χρονος που κατηγορείται για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων. 

Το θανατηφόρο δυστύχημα έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία, και ο οδηγός παρουσιάστηκε στην αστυνομία 5 ημέρες μετά χωρίς να έχει καμία συνέπεια αυτής της εσκεμμένης καθυστέρησης.

Ο Ρομά εγκατέλειψε στο σημείο της τριπλής παράσυρσης όλη την οικογένεια.

Ο 28χρονος Ρομά δεν είδε τίποτα δεν άκουσε τίποτα και υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση αρνείται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και το λέει αυτό με ασφάλεια μετά απο 5 ημέρες, όπως επίσης ότι κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Υποστηρίζει δε προκλητικά δια του συνηγόρου του - ότι μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου υπέστη και ο ίδιος τραύματα και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 

Τα τελευταία 24ωρα, πάντα κατά τον δικηγόρο του, βρισκόταν στα πεθερικά του στη Θεσσαλονίκη, λόγω της «έκρυθμης κατάστασης» στον οικισμό της Παλαιόχωρας όπου ζει μόνιμα.

Για το θανατηφόρο τροχαίο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματικές βλάβες κατά συρροή από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου