Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Εθνικά επικίνδυνος και ανίκανος ο Κατρούγκαλος παρακαλούσε την Τουρκία να μην κάνει πόλεμο

 


Αποδεδειγμένα εθνικά επικίνδυνοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθημερινά αποκαλύπτεται η ανικανότητα, η ανεπάρκεια τους και η ανθελληνική στάση του σε εθνικά θέματα. 

Ως «εθνοφθόρα» χαρακτήρισε την πολιτική εξασφάλισης ενός «ήσυχου καλοκαιριού» κάθε φορά με την Τουρκία ο Πρέσβης επί τιμή, Γεώργιος Αϋφαντής, μιλώντας στην Κρήτη TV, αποκαλύπτοντας παράλληλα παρασκήνια από την επικίνδυνη άσκηση εξωτερικής πολιτικής, επί της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που έδειχνε ότι η Ελλάδα είναι μια ηττοπαθείς χώρα.

Ο πρέσβης αναφέρθηκε στην θητεία του ανεπαρκή και εθνικά επικίνδυνου Γιώργου Κατρούγκαλου στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Αϋφαντής ανέφερε πως «τον θυμάμαι τον κύριο Κατρούγκαλο όταν ήμουνα Πρέσβης το 2019 στην Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης -η Φινλανδία είχε την προεδρία- είχε έρθει και ο κύριος Τσαβούσογλου στο Ελσίνκι, να τον ικετεύει για μία συνάντηση. Να τον ικετεύει και να του λέει ο άλλος: «Να καθίσουμε σε έναν καναπέ να τα πούμε βρε παιδί μου. Όχι» εισπράττοντας δηλαδή ο κ. Κατρούγκαλος, αρχικά αρνητική απάντηση από τον Τούρκο ΥΠΕΞ.

Ωστόσο, ο Έλληνας ΥΠΕΞ φέρεται να επέμενε σύμφωνα με τον κ. Αϋφαντή «και τελικά, για να τον ξεφορτωθεί ο κύριος  Τσαβούσογλου του είπε «άλλη ώρα δεν μπορώ, 10 η ώρα το βράδυ. Δέκα η ώρα το βράδυ ήμαστε εκεί». Μείνανε μισή ώρα μέσα και όταν βγήκε αναφώνησε ανακουφισμένος: «Εντάξει, δε θα γίνει τίποτα μέχρι τον Σεπτέμβριο».  Τότε πετάχτηκε ένας συνεργάτης του και του λέει: «"Μούφα κύριε υπουργέ, μούφα" , το παιδί αυτό νέο, εκφράστηκε έτσι».

«Τον κοίταζα και εγώ και οι υπόλοιποι, πολύ λίγοι διπλωμάτες ήμαστε, ήταν και η ΕΡΤ έξω, περίμενε ο κύριος Μελέτης. Αυτός ο άνθρωπος είχε έρθει να ικετεύσει να μη γίνει στη βάρδια του η ζημιά, γιατί Σεπτέμβριο υπολόγιζε να κάνει εκλογές το '19», κατέληξε ο κ. Αϋφαντής, συμπεραίνοντας πως «γινόμαστε ικέτες» απέναντι στην Τουρκία.

Ακούστε για τις αθλιότητες Κατρούγκαλου στο 18: 05






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου