Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Γεωργιάδης κατά της ακροαριστερής ορτινάτσας του δικτάτορα Πούτιν, Νίκο Φίλη

 


Τι ήθελε να πει ο ακροαριστερός Νίκος Φίλης στον υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη  για «κάμψη της Δημοκρατίας» με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τα άκουσε όπως πρέπει να τα ακούει κάθε Συριζαίος.

Ο ακροαριστερός Νίκος Φίλης δεν βρήκε ούτε μία λέξη για να καταδικάσει την χυδαιότητα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φίλης το αποκάλεσε φεστιβάλ νεολαίας, αλλά οι ηλικίες στο φεστιβάλ μόνο νεολαία δεν έδειχαν, «Καμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας να υβρίζεται ο πρωθυπουργός και εσείς να γελάτε σαν χάνοι, ντροπή σας κύριε» είπε ο ακροαριστερός Νίκος Φίλης, και αντέδρασε άμεσα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω... Πούτιν στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή σου. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός Ανάπτυξης.

Και συνέχισε λέγοντας : «Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κανα καφέ στο Πούτιν που θα μας μιλήσεις για κάμψη της Δημοκρατίας».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου