Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Στην ΔΕΘ ο Ανδρουλάκης για ένα σώου Μάρθα Βούρτση και για σύμπλευση του με τον άρχοντα των υποκλοπών


 

Στο βήμα της ΔΕΘ αναμένεται αύριο Τετάρτη ο Νίκος Ανδρουλάκης για ένα σώου Μάρθα Βούρτση που αφορά την απόπειρα παρακολούθησης του, υπόθεση που με δικιά του ευθύνη παίζει 3 μήνες, ενώ ένας σοβαρός πολιτικός που δεν έχει τίποτα να κρύψει, θα πήγαινε να ενημερωθεί και να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν.

Παράλληλα θα προσπαθήσει να πετάξει από πάνω του την ρετσινιά που τον εντάσσει στην «πολιτική τερατογένεση», που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάτι που είναι δύσκολο γιατί η ουρά του Αλέξη Τσίπρα με ευθύνη Νίκου Ανδρουλάκη δεν κόβεται εύκολα.

Θα πρέπει επίσης να ερωτηθεί από δημοσιογράφους που θα παραστούν στην συνέντευξη του Ανδρουλάκη, να μας πει τι λέει για τις αποκαλύψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές Αλέξη Τσίπρα, τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου που καταγγέλει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα για άρχοντα των υποκλοπών, και τέλος για τις αποκαλύψεις στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ με έγγραφα για τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, παρακολουθώντας στελέχη του και όχι μόνο. 

Να μας πει ο Νίκος Ανδρουλάκης πώς νιώθει σαν ουρά του Τσίπρα, επειδή συμπλέει μαζί με τον το άρχοντα των υποκλοπών, για όσα έκανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, για το θράσος του μετά από τέτοιες υποκλοπές να κουνάει το δάχτυλο, και για το εάν θέλει μια εξεταστική επιτροπή αποκλειστικά για τον Αλέξη Τσίπρα που με τέτοια στοιχεία και αποδεικτικά που υπάρχουν, θα τον πάει απευθείας στο ειδικό δικαστήριο.

Αύριο Τετάρτη στις 19:30, θα μιλήσει στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Την επομένη, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:30 το πρωί, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  «Αιμίλιος Ριάδης» εντός της HELEXPO ΔΕΘ και εκεί θα πρέπει να γίνουν οι ανάλογες ερωτήσεις για να ακούσουμε τις απαντήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου