Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Άχνα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές Τσίπρα - Άχνα και και από το ΠΑΣΟΚ

 


Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις για το όργιο υποκλοπών επί ΣΥΡΙΖΑ, και από τα όσα καταγγέλουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά οι τελευταίες αποκαλύψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρώην προέδρου της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε κατευθείαν τον Αλέξη Τσίπρα για τον άρχοντα των υποκλοπών.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματάνε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζονται από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ, που δείχνει με στοιχεία και έγγραφα το όργιο παρακολουθήσεων και υποκλοπών από τον Αλέξη Τσίπρα και την ΕΥΠ.

Το ανησυχητικό είναι ότι δεν έχει κινηθεί ακόμα καμία διαδικασία, ειδικά με τόσα έγγραφα που έρχονται στην δημοσιότητα,  για τις ποινικές ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, και όσων συμμετείχαν σε αυτό το όργιο παρακολουθήσεων!! Οι πολίτες περιμένουν αντίδραση από την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, που έχει ακούσει φαιδρά πράγματα από το στόμα του Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την νόμιμη παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ένα άλλο σημείο που παρατηρείται είναι η αφωνία της ουράς του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Ανδρουλάκη που δεν έχει αντιδράσει σε αυτές τις αποκαλύψεις και καταγγελίες, ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και το ΠΑΣΟΚ!!

Η μη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι Ανδρουλάκης - Τσίπρας λειτουργούν με φαιδρό σχέδιο, παρά το ότι ο Ανδρουλάκης γνωρίζει το παρελθόν υπόκοσμου που έχει ο Αλέξη Τσίπρας, αλλά επειδή είναι ανύπαρκτος και αδύναμος να ηγηθεί μόνος του στο ΠΑΣΟΚ, ψάχνει στήριγμα σε ένα φαιδρό κόμμα που έχει απαξιώσει και απαξιώνει καθημερινά ο Ελληνικός λαός.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου