Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Κρύβονται στον ΣΥΡΙΖΑ και κρύβουν τον Τσίπρα μετά τις αποκαλύψεις της Ζωής - Ούτε μία δήλωση για τις καταγγελίες

 



Μετά τις αποκαλύψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, και όσα ήρθαν στο φως τις προηγούμενες ημέρες από τον Πιρτσιόλα, τον Βαρουφάκη, τον Λαφαζάνη και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για το παρακράτος παρακολουθήσεων του Αλέξη Τσίπρα, στο κόμμα κρύβονται και κρύβουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη αυτές οι καταγγελίες να πάνε στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, και να ακολουθηθεί η οδός της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποκλοπών Αλέξης Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που δεν είναι τυχαία και οποιαδήποτε για να μην δίνει σημασία ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε επιχειρήσει να της δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η Ζωή  Κωνσταντοπούλου, αποκαλύπτει ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να την επηρεάσει επικαλούμενος παρακολουθήσεις  της ΕΥΠ.

«Ο ίδιος ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, που μάλιστα θέλησε να μου δείξει», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. Η παρακολούθηση, όπως αναφέρεται στην συνέντευξη, «αφορούσε κρατούμενο, ο οποίος, υποτίθεται, σχεδίαζε να φάει έναν ΣΥΡΙΖΑίο. Τότε, είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε επίσης ότι «οΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος» αναφορικά με τις υποκλοπές. 

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν άφησε και τον Ανδρουλάκη λέγοντας ξεκάθαρα αυτό που λέει και η κυβέρνηση, ότι ο κ. Ανδρουλάκης έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου