Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Γελάει ο κόσμος με το στημένο Σπίρτζη, και η Ζωή κάνει αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα

 



Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μου έδειχνε υποκλοπές της ΕΥΠ

Δεν υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος που να μην το φωνάζει δυνατά " Εάν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν βάλει τον άσχετο Σπίρτζη για να το στήσουν, μπορεί κάποιος να αναρωτιόταν μία στο εκατομμύριο λές;".

Το στήσιμο φωνάζει από μακριά και ο εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει φρένο, γελάει ο κόσμος, γελάνε οι μυστικές υπηρεσίες βλέποντας το δήθεν θύμα Σπίρτζη, γελάνε οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και τα λογισμικά με την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ.

Και εκεί που νόμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι χάλασε το Σαββατοκύριακο του πρωθυπουργού που θα εξαγγείλει νέα μέτρα, εμφανίστηκε άλλο ένα πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ,που ξέρει πολλά, για να κάνει αποκαλύψεις για τον αρχηγό του παρακράτους και των παρακολουθήσεων Αλέξη Τσίπρα.

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι αποκαλύψεις της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας της είχε δείξει αναφορές από υποκλοπές της ΕΥΠ.

Στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει αποκαλύψεις για τον Αλέξη Τσίπρα στο θέμα των παρακολουθήσεων, και για το παρακράτος που είχε στήσει η κυβέρνηση του. 

“Προσπάθησε να με επηρεάσει όσο ήμουν πρόεδρος της Βουλής. Του αρνήθηκα να τις δω” αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη-βόμβα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στα «Παραπολιτικά» Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής υποστηρίζει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ “υπονομεύθηκε η δημοκρατία” ενώ για τον Νίκο Ανδρουλάκη τονίζει “ότι έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε επίσης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος» αναφορικά με τις υποκλοπές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου