Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Παραλήρημα Ερντογάν κατά της κυβέρνησης - Παραλήρημα Τσίπρα κατά της κυβέρνησης



Μόνο συνεννοημένους μπορείς να τους πεις Ερντογάν - Τσίπρα, που ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, με καθεστωτική νοοτροπία βάλουν κατά της επιτυχημένης κυβέρνησης Μητσοτάκη, μήπως κερδίσουν κάτι.

Αφού πάλιωσε η υπόθεση Ανδρουλάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα βλέπει ότι δεν κερδίζει, στριμωγμένος γιατί καθημερινά τον καταγγέλουν στελέχη του ότι τους παρακολουθούσε, και με τον φόβο ότι οι αποκαλύψεις για το παρακράτος που είχε στήσει θα είναι περισσότερες, αμόλησε τον Σπίρτζη να κάνει και αυτός το θύμα όπως ο Ανδρουλάκης.

Με συνταγή λοιπόν Ανδρουλάκη κάνε το θύμα μήπως και κερδίσεις τίποτα, ο Τσίπρας φτιάχνει νέο αφήγημα για το σήριαλ των παρακολουθήσεων που δεν ενδιαφέρει τους πολίτες.

Το νέο αφήγημα με το "θύμα" Σπίρτζη θα παίξει στα επόμενα επεισόδια του φαιδρού σήριαλ ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα.

Νομίζοντας μάλιστα ότι θα επισκιάσει την ομιλία και την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, αμόλησε τον Σπίρτζη να κάνει το θύμα σήμερα Παρασκευή.

Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων ζητά σήμερα ο φαιδρός ηγέτης των παρακολουθήσεων στελεχών του, Αλέξης Τσίπρας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα μετά την καταγγελία του κ. Χρήστου Σπίρτζη ότι έγινε απόπειρα μόλυνσης του κινητού του τηλεφώνου με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Ο Τσίπρας ζητά να κληθούν για ακρόαση ο Διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης, η εισαγγελέας – εποπτεύουσα στην ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου και ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «το «παγόβουνο» των υποθέσεων παρακολούθησης πολιτικών αντιπάλων του πρωθυπουργού μόλις έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση», και ξεχνώντας ότι οι καταγγελίες σε βάρος του και σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ απο τα ίδια του τα στελέχη που τους παρακολουθούσε είναι καταιγιστικές!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου