Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Αμόλησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Σπίρτζη να μηνύσει αγνώστους για απόπειρα παρακολούθησης του

 



Την παρακολούθηση του κινητού του Χρήστου Σπίρτζη με το λογισμικό Predator καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του αφού δεν μπορεί κάτι άλλο να κρατάει ψηλά το θέμα, στο οποίο το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρας παρακολουθούσε τα ίδια του τα στελέχη.

Κανονικά θα έπρεπε να πάει ο Σπίρτζης μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έπεσαν θύματα του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα.

Σύμφωνα τον ίδιο, στο κινητό του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν δύο ίχνη από το κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης Predator. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το 2021 το Νοέμβριο, περίπου την ίδια περίοδο που είχε υποστεί την επίθεση και το κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη.

Και όλως περιέργως ο Σπίρτζης καθ΄υπόδειξη του αρχηγού των παρακολουθήσεων Αλέξη Τσίπρα, μετά απο ένα χρόνο και δύο ημέρες πρίν την ομιλία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ είπε να το καταγγείλει, και μάλιστα είχε στο κινητό του τα μηνύματα κρατημένα και αποθηκευμένα.

Η μήνυση του δεν αφορά φυσικά το κράτος, γιατί απλά δεν έχει το σύστημα παρακολούθησης που επικαλείται ο Σπίρτζης, αλλά προφανώς κατά αγνώστων ιδιωτών.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε μήνυμα με την ακόλουθη φράση: «Χρήστο σου έστειλα και στο άλλο». Ακολουθούσε λινκ από το blogspot_edolio5.com όπως και στην περίπτωση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Eν συνεχεία ο κ. Σπίρτζης έλαβε και άλλο SMS με τη φράση "Χρήστο, με το σημερινό θα τα χάσουν σίγουρα". Ακολουθούσε λινκ από την Εφημερίδα των Συντακτών για το θέμα των αποκαλύψεων για την ΕΥΠ.

Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, και ο ίδιος ο Χρήστος Σπίρτζης (τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας) επισκέφθηκαν το γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου για να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Για ποινικές ευθύνες μιλούν στον ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις: «Θα χρησιμοποιήσουμε όσα θεσμικά όπλα έχουμε» προφανώς βάζουν και τον εαυτό τους μέσα για τις παρακολουθήσεις Λαφαζάνη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου