Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Ανδρουλάκης και ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν την ανάπτυξη ξεφτιλίζονται και την ζημιά την παθαίνει το ΠΑΣΟΚ

 



Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θέλει να ακούσει την βάση του ΠΑΣΟΚ, και συνεχίζει να κάνει την ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μεγάλη ζημιά στο κόμμα του που αρχίζει να τον απαξιώνει.

Ίσως η ανικανότητα του, ίσως η ενοχή του στις παρακολουθήσεις, ίσως το ότι τα έκανε σαν τα μούτρα του με την τακτική που ακολούθησε με τις παρακολουθήσεις και δεν μπορεί πλέοννα σταθεί μόνος τους στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ίσως όλα μαζί τον σπρώχνουν να κάνει αυτό που μπορεί καλά, την ουρά του Αλέξη Τσίπρα.

Και μιλάμε ότι κάνει την ουρά σε ένα απαξιωμένο, παθολογικά ψεύτη πολιτικό αρχηγό, που δεν διστάζει πουθενά, είναι χαρακτηρισμένος εντός και εκτός Ελλάδας για μεγάλος πολιτικός απατεώνας, με το πολιτικό του τέλος να είναι δεδομένο. 

Το πόσο ξεφτίλα γίνεται ο Ανδρουλάκης ακολουθώντας τον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα, είναι ο κοινός βηματισμός ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ που «συντονίστηκαν» για να επιτεθούν από κοινού στην κυβέρνηση για την πορεία της οικονομίας, παραβλέποντας σκοπίμως τα πραγματικά στοιχεία που δείχνουν την οικονομία της χώρας να βαδίζει σωστά. 

Ανδρουλάκης και Τσίπρας, έκαναν αυτή την φαιδρή στρατηγική την ημέρα που η ΕΛ.ΣΤΑΤ. ανακοίνωσε ρυθμό ανάπτυξης β’ τριμήνου 7,7%, αναθεώρησε το ρυθμό ανάπτυξης του α’ τριμήνου από το 7% στο 8% και όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι θα υπάρξει προς τα πάνω αναθεώρηση της πρόβλεψης για όλο το 2022.

Οι πολίτες παρακολουθούν την σοβαρότητα της κυβέρνησης, και την γελοιότητα Ανδρουλάκη - Τσίπρα που με fake news αλοιώνουν την εικόνα της οικονομίας, λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας τους πολίτες

Το πόσο εύκολα παρασύρεται ο Ανδρουλάκης ξεφτιλίζοντας το ΠΑΣΟΚ, φάνηκε και όταν  «συντονίστηκαν» με τον ΣΥΡΙΖΑ και στην επίθεσή τους κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία σε τηλεοπτική εκπομπή είπε το αυτονόητο. Πως σύμφωνα με τον νόμο, όποιος παραβιάσει το απόρρητο αντιμετωπίζει ποινές.

Το επιτελείο του Ανδρουλάκη δεν μπήκε στον κόπο να ενημερωθεί ότι αυτό που είπε η Ντόρα Μπακογιάννη είναι νόμος του ΣΥΡΙΖΑ στο ποινικό κώδικα που ψήφισε νύχτα πριν φύγει από την κυβέρνηση το 2019 και είναι ο 4619/2019.


Με λίγα λόγια η ουρά Ανδρουλάκης, κινείται στο ότι ο Τσίπρας και αυτό στην βάση του ΠΑΣΟΚ, μετριέται σοβαρά και αρχίζουν οι παραιτήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Είναι δε αξιοσημείωτος ο συντονισμένος τρόπος με τον οποίο κινούνται εντός της Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις, όπου ο ένας στηρίζει τις προτάσεις του άλλου, π.χ. την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για «πολυκομματικό» (και όχι πολιτικομματικό που ανέφερε η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου) προεδρείο της Εξεταστικής, η οποία απορρίφθηκε από την πλειοψηφία, καθώς δεν προβλέπεται.

Η φαιδρότητα και των δύο κομμάτων φάνηκε και στο ότι από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. απέρριψαν τα μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης ενέργειας στο Δημόσιο, που ανακοινώθηκαν χθες. Η Χαριλάου Τρικούπη ως ανεπαρκή και η Κουμουνδούρου επειδή όλα αυτά τα είχε σκεφτεί και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν πρόκανε…

Με λίγα λόγια ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι η καταστροφή του ΠΑΣΟΚ, για τον Αλέξη Τσίπρα δεν λέμε γιατί είναι τελειωμένος πολιτικά και αυτό θα φανεί στις επόμενες εκλογές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου