Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας κοροιδεύει συνειδητά αφού υπογράφοντας το 3ο μνημόνιο δεν μπορεί να κάνει ότι λέει



Δεν ξέρεις εάν πρέπει να γελάσεις η να κλάψεις με τον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα που εξαπάτησε για να γίνει πρωθυπουργός και συνεχίζει να εξαπατά και να κοροιδεύει τον κόσμο.

Ο επαγγελματίας απατεώνας Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε από το βήμα της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης ότι θα επανακρατικοποιήσει τη ΔΕΗ και ότι θα αλλάξει επίσης βασικές ρυθμίσεις στα ζητήματα των αποκρατικοποιήσεων. Μόνο που ξεχνά πως ο ίδιος έχει υπογράψει στο 3ο Μνημόνιο ότι απαγορεύεται το ξήλωμα των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου του και έτσι δεν μπορεί να κάνει τίποτα απο όσα λέει και εξαπατά τον κόσμο.

Ο Τσίπρας χωρίς φιλότιμο και ηθική, υποσχέθηκε ότι θα επανακρατικοποιήσει την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού που ο ίδιος πούλησε και οδήγησε σε πτώχευση, και την Εθνική Τράπεζα.

Κινήσεις που εάν τις έκανε ο μεγαλύτερο πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, αμέσως η χώρα θα έμπαινε στο στόχαστρο των Θεσμών, αλλά και των αγορών, δημιουργώντας νέο πρόβλημα στην οικονομία της χώρας.

Ο συνειδητά πολιτικός απατεώνας έχει αναλάβει με την υπογραφή του στο 30 μνημόνιο την υποχρέωση «μη αναστροφής μεταρρυθμίσεων» και είναι ανήθικο να συνεχίζει να κοροιδεύει τον κόσμο, σε καμία περίπτωση οι δανειστές μας δεν θα δέχονταν την αναστροφή τους. Αυτές οι ανεύθυνες ενέργειες του επικίνδυνου Αλέξη Τσίπρα θα αύξανε κατακόρυφα τις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, ενώ και οι ιδιώτες επενδυτές θα έκλειναν την πόρτα σε όποιες επενδύσεις είχαν προγραμματίσει στην Ελλάδα μεγαλώνοντας τη ζημιά.

Άρα οι εξαγγελίες του απατεώνα Τσίπρα είναι ανεφάρμοστες, καθώς ουσιαστικά προσκρούουν σε ρήτρες και υπογραφές και θα πρέπει κάποια στιγμή αυτός ο επικίνδυνος για την χώρα να αποσυρθεί απο την πολιτική ζωή της χώρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου