Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Έτοιμη να "χαιρετήσει" η Καϊλή το ΠΑΣΟΚ - Χάνει σοβαρά στελέχη το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη


 

Δεν άρεσε στον Ανδρουλάκη το πώς ψήφισε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη κατακρίνει την στάση της κυρίας Καϊλή στην ψηφοφορία για τη θέση του νέου γενικού γραμματέα του Ευρωκοινοβουλίου.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μαζί με την Ιταλίδα συνάδελφό της ψήφισαν τον προερχόμενο από τον ευρωπαϊκό νότο, Ιταλό Alessandro Chiocchetti, που ανήκει στο EPP, το κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Η Χ. Τρικούπη φαίνεται ότι τα έχει μαζεμένα για το ικανό, σοβαρό και μετρημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή

Το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη έχει ξανά εκφράσει την ενόχλησή του μετά από δημοσίευμα του Politico για τη στάση της Εύας Καϊλή στο ευρωκοινοβούλιο, να μην κληθεί ο κ. Ανδρουλάκης στη σχετική επιτροπή για τις υποκλοπές.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη, μετά και το τελευταίο περιστατικό, εκτιμούν πως η Εύα Καϊλή είναι «ένα βήμα πριν χαιρετήσει το ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «έχουν μαζευτεί πολλά» και κανένας δεν σκέφτεται ότι δεν κάνει καλό στο κόμα να φεύγουν σοβαρά και ικανά στελέχη. Η Εύα Καϊλή δεν είναι Κύρτσος για να είναι αδιάφορη για το κόμμα και να διαγραφεί όπως έκανε σωστά η Νέα Δημοκρατία με τον προκλητικό ευρωβουλευτή που έχει εκλεγεί με την σημαία της.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν άρεσε ότι η Εύα Καϊλή, δεν πήρε θέση υπέρ του σόου Μάρθα Βούρτση του Ανδρουλάκη και είχε ξεκαθαρίσει για την απόπειρα υποκλοπής, ότι «η υποκλοπή συνομιλιών μαστίζει την Ευρώπη» και «έχει συμβεί σε πολλούς ευρωβουλευτές».

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες αλλά και πάλι σε βάρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου