Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Γύρισε ο Τσίπρας για να μας ξεφτιλίσει στο ψέμα και την απάτη - Του το χάλασαν οι παραιτήσεις

 



Αλέξης Τσίπρα, απαξιωμένος από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που τον φωνάζουν ψεύτη, αποδεδειγμένα ανίκανος να ασκήσει αντιπολίτευση, με όπλο του την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση, επέστρεψε από τις διακοπές του για να μας μουρλάνει στο ψέμα.

Το πρώτο νούμερο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί σήμερα την Επιτροπή Ανταγωνισμού για να κατηγορήσει το Μαξίμου ότι αφήνει την αισχροκέρδεια ανεξέλεγκτη, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις τιμές των καυσίμων.

Παράλληλα θα εργαλειοποιήσει την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη που τον έχει κάνει υποχείριο παρασέρνοντας της στην φαιδρότητα, για απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου και συνεχίζει την επίθεση στο Μαξίμου και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Το γλέντι όμως το φρέναραν οι παραιτήσεις του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων, και του Γρηγόρη Δημητριάδη, που έδειξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μασάει και φταίς δεν φταίς, ευθύνεσαι για τα καραγκιοζιλίκια άλλων (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) και πας σπίτι σου.

Είναι φανερό πως ο βόθρος Κουμουνδούρου είναι αποφασισμένη να «συντηρήσει» ψηλά στην ατζέντα την υπόθεση, επιχειρώντας να τη χρεώσει πολιτικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά οι παραιτήσεις τους χάλασαν το σχέδιο.


 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου