Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Συνελήφθη ο Μαροκινός λαθρομετανάστης που αποπειράθηκε να βιάσει δημοσιογράφο

 



Στα χέρια της Ασφάλειας Εξαρχείων, έπεσε ο Μαροκινός λαθρομετανάστης που με τσιλιαδόρο έναν Αιγύπτιο, επετέθη σε δημοσιογράφο στα Εξάρχεια, της έκανε κεφαλοκλείδωμα και οταν έχασε τις αισθήσεις της, την έσυρε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας και επιχείρησε να τη βιάσει.

Ο επίδοξος κακοποιός λαθρομετανάστης, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στην πλατεία του Αγιου Παντελεήμονα μετά από την ταυτοποίηση του από τους αξιωματικους της Ασφάλειας Εξαρχείων και επιχείρηση των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Την απόπειρα βιασμού την έκανε το απόγευμα της 14ης Ιουλιου, και είχε συνεργό ένα 21χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος κρατούσε τσιλιες και όταν τον αντελήφθησαν οι περίοικοι και τον κυνήγησαν, ο βιαστής, είχε καταφέρει να ξεγλιστρήσει όχι όμως και ο συνεργος - τσιλιαδόρος ο οποίος συνελήφθη αμέσως. 

Το θύμα, η 41χρονη δημοσιογράφος Ελπινίκη Χάγια βοήθησε λεπτομερώς για να γίνει η αναφορά και η έρευνα της Ασφάλειας Εξαρχειων που κατάφερε να την εξιχνιάσει και να ταυτοποιήσει τον Μαροκινό βιαστή και ληστή.

Ο 21χρονος Αιγυπτιος συνεργός τσιλιαδόρος, μετά τη σύλληψη του, οδηγηθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου του ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθη ελευθερος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα βιασμού και ληστεία

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 26χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα βιασμού και ληστεία, πράξεις που τελέστηκαν απογευματινές ώρες της 14 Ιουλίου 2022 σε βάρος ημεδαπής στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, απογευματινές ώρες της 14 Ιουλίου 2022, στην περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ακόμη ένας αλλοδαπός (21 ετών) σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία για συνέργεια σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ληστεία.

Ο 26χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου