Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Οκτώ συλλήψεις αλλοδαπών στην κατάληψη που κρυβόταν ο Μαροκινός



 

Η Αθήνα ταλαιπωρείται από ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες που, έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και οι συνεργαζόμενες με την Κουμουνδούρου ΜΚΟ των συντρόφων.

Ανεξέλεγκτοι χωρίς χαρτιά, χωρίς ταυτοποίηση λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες, γυρνάνε επικίνδυνοι την Αθήνα, και διαπράττουν κάθε είδους εγκλήματα.

Μόλις η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έβαλε τάξη στο μπάχαλο ΣΥΡΙΖΑ "ανοίξαμε και σας περιμένουμε", και δεν υπάρχει πλέον χρήμα σε ΜΚΟ που εκμεταλλευόντουσαν τους λαθρομετανάστες, τους παράτησαν στην τύχη τους και οι περισσότεροι γυρνάνε στο κέντρο της Αθήνας.

Έφοδο σε κατάληψη κτιρίου στα Εξάρχεια έκανε η Αστυνομία, για να βρει τον Μαροκινό λαθρομετανάστη που προσπάθησε να βιάσει γυναίκα, στα ανεξέλεγκτα Εξάρχεια, φωλιά κάθε είδους κακοποιών.

Σε αυτή την κατάληψη είχε βρει κρησφύγετο ο Μαροκινός βιαστής που αποπειράθηκε να βιάσει την δημοσιογράφο Ελπινίκη Χάγια στα Εξάρχεια.

Στις 2 Αυγούστου ο ιδιοκτήτης του οικήματος, είχε κάνει καταγγελία στην Aστυνομία ότι αλλοδαποί έχουν καταλάβει το τριώροφο κτήριο.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης και προσήχθησαν οκτώ αλλοδαποί για τους οποίους θα σχηματιστεί δικογραφία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου