Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Μαξίμου: Δεν θα περάσουν τα σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας


 

Είναι πλέον σαφές ότι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας. Σε πολλούς δεν αρέσει που η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά, που δυναμώνει οικονομικά, που εξοπλίζεται σωστά, που υπερασπίζεται τα σύνορα της από τους λαθρομετανάστες, που υπολογίζεται από όλους, και πλέον την φοβούνται ορισμένοι.

Πολλοί θέλουν την Ελλάδα όπως ήταν, μια μικρή χώρα που την έκανε ο καθένας ότι ήθελε, και κέρδιζε από την χώρα μας πάντα αυτό που ήθελε.

Οι εχθροί της χώρας είναι ξεκάθαροι, η Ρωσία, η Τουρκία, και εσωτερικά ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι κρυφός σύμμαχος και με τους δύο, και με τα δύο καθεστώτα, έτσι και αλλιώς όνειρο του Αλέξη Τσίπρα είναι να ιδρύσει και ο ίδιος καθεστώς στην Ελλάδα.

Σαφές μήνυμα πως «η κυβέρνηση, με αίσθημα ευθύνης, είναι αποφασισμένη να αντισταθεί και να ματαιώσει τα σχέδια ανωμαλίας που απεργάζονται διάφοροι» έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο εν μέσω της σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης για το ζήτημα των παρακολουθήσεων που αναμένεται να κορυφωθεί με τη σημερινή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, υπεραμύνθηκε παράλληλα της ανάγκης για σταθερότητα «στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε», ενώ διαβεβαίωσε πως «θα πράξει ό,τι είναι θεσμικά επιτρεπτό ώστε να προφυλάξει τις διαδικασίες και να προστατεύσει το πολίτευμα, αλλά και την αξιοπιστία του κράτους μας».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που «απεργάζονται σχέδια ανωμαλίας», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε ότι «όσες δυνάμεις θεωρούν ότι μπορεί να βγουν κερδισμένες από την αστάθεια σε μία ακόμη ευρωπαϊκή χώρα, ενδεχομένως ανήκουν στην κατεύθυνση αυτή», ενώ ερωτηθείς για το δημοσίευμα των «Financial Times» όπου φέρεται κάποιος που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό να εκτιμά πως πίσω από τις παρακολουθήσεις βρίσκεται η Ρωσία, τόνισε ότι «δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο προς την κατεύθυνση αυτή».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου