Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Κατάλαβε ότι με την στάση του απαξιώνεται το ΠΑΣΟΚ και προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ

 


Οι Έλληνες πολίτες, οι εταίροι μας στην Ευρώπη, οι σύμμαχοι μας διεθνώς, γνωρίζουν ποιος είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και επειδή γνωρίζουν τους απαξιώνουν.

Ενάμιση μήνα ο Νίκος Ανδρουλάκης με το να κρύβεται, και το ΠΑΣΟΚ με  αγωνία να τον υπερασπίζεται που κρύβεται, έγινε παιχνίδι στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που τους εκμεταλλεύτηκε.

Όπως θα φανεί και στις δημοσκοπήσεις ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ψεύτης και πολιτικός απατεώνας ολκής, γνωρίζει την ανεπάρκεια του και την ανικανότητα του. Το να ταυτίζεται το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ανδρουλάκης απαξιώνεται εξίσου, και όπως γυρνάνε οι πολίτες την πλάτη στον Τσίπρα, έτσι θα γυρίσουν την πλάτη στον Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ.

Ποιος κερδίζει; Φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ που θα κρατήσει την θέση του στην αξιωματική αντιπολίτευση με ένα ΠΑΣΟΚ να μαζεύει και πάλι τα ποσοστά του που δεν φαίνονται καλά στις δημοσκοπήσεις που θα έρχονται.

Στην χθεσινή του ομιλία ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά από ενάμιση μήνα εξαφάνισης αφήνοντας το παιχνίδι στον Αλέξη Τσίπρα προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις απο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα η ζημιά έχει γίνει και είναι μεγάλη : «Η υπόθεση αυτή δεν με φέρνει κοντά στον κ. Τσίπρα όπως λένε στη Ν.Δ. Η υπόθεση αυτή δείχνει ότι η Ν.Δ. ακολουθεί κατά γράμμα τις πρακτικές Τσίπρα – Καμμένου κατά της δημοκρατικής παράταξης. Αποδεικνύει πόσο κοντά είναι η ηγεσία της Ν.Δ. με τον κ. Τσίπρα και πόσο ίδιο είναι το 2022 με το 2019», είπε επί λέξει ο κ. Ανδρουλάκης. Και απέδωσε μικροκομματικά παιχνίδια και μεθοδεύσεις τόσο στη Ν.Δ. όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθώντας να κάνει ακόμα πιο εμφανείς και πιο μεγάλες τις αποστάσεις, ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως είναι εθνική ανάγκη η χώρα να έχει ισχυρή δημοκρατική παράταξη και κάλεσε τους πολίτες να ανταποκριθούν σε αυτόν τον αγώνα, έξω από τα κομματικά στεγανά. Αναδεικνύοντας σε εκπρόσωπο της δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα τον εαυτό του και το κόμμα του και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. ή τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Και προσπάθησε να μπει «σφήνα» στο δίδυμο Μητσοτάκη – Τσίπρα, λέγοντας: «Εχουμε χαράξει διαφορετικές πορείες. Δεν θα επιτρέψω στον κ. Μητσοτάκη να αφήσει σκιές στην πορεία αξιοπρέπειας που έχω επιλέξει».

«Η ηγεσία της Ν.Δ. προσπάθησε να θέσει σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ. Να μας κάνει του χεριού της», είπε ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ τοποθετήθηκε και στο θέμα της χρονικής επέκτασης της έρευνας, λέγοντας: «Η έρευνα πρέπει να γίνει επί συγκεκριμένων υποθέσεων, όποια χρονική περίοδο και αν αφορούν αυτές».

Όπως θα κρίνει και πάλι την φαιδρότητα Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ ο ελληνικός λαός, έτσι θα κρίνει και Ανδρουλάκη - ΠΑΣΟΚ, αλλά κρατήστε το η ζημιά έχει γίνει και το κέντρο βαδίζει ολοκληρωτικά στην Νέα Δημοκρατία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου