Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Δασκαλεμένος από συντρόφους των ΜΚΟ ο λαθροπακιστανός δολοφόνος με φτηνή δικαιολογία

 



Όποιος έφαγε την δικαιολογία του λαθροπακιστανού δολοφόνου, ότι το θύμα μίλησε άσχημα για το Μωάμεθ, έπεσε κορόιδο των ΜΚΟ που τον δασκάλεψαν για να μπλέξει την θρησκεία.

Οι σύντροφοι ξεχνάνε ότι εδώ είναι Ελλάδα και δεν παίζει τέτοια φτηνή δικαιολογία.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά το πέρας της απολογίας του ο 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο σπίτι της κοπέλας στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα και ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, προσπάθησε όμως να δικαιολογηθεί δασκαλεμένος απο τους συντρόφους, λέγοντας ότι το μοιραίο απόγευμα της 1ης Αυγούστου θόλωσε όταν το θύμα μίλησε άσχημα για το Μωάμεθ.

Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι και εκείνος ζητούσε από την κοπέλα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του, ώστε να φύγουν και να παντρευτούν στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδρά. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας όμως ότι δεν μπορεί να αντικρίσει τη μητέρα της Νικολέτας στα μάτια.

Ο λαθροπακιστανός είχε μάλιστα το θράσος να πει ότι τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που έχουν δηλωθεί για το πρόσωπό του στις αστυνομικές αρχές, πρόκειται για λάθος των αστυνομικών την ώρα που τα σημείωναν και δεν οφείλονται σε δική του υπαιτιότητα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου