Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Πάλι καλά που δεν ζήτησε να ανοίξει η Βουλή 14 Αυγούστου, όταν ψήφιζε το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο


 

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε με καυστικό σχόλιο στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτυρήθηκε για το άνοιγμα της Βουλής στις 22 Αυγούστου και όχι νωρίτερα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ξεχνώντας τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του, αγνοώντας τις καταγγελίες των υπουργών του και των στελεχών του ότι τους παρακολουθεί, και αφού έκανε τις διακοπές του, είπε να κάνει ένα σώου στην βουλή μέσα στον δεκαπενταύγουστο.

Σίγουρα μόλις ανοίξει η βουλή θα υπενθυμίσουν στον Τσίπρα τις καταγγελίες των στελεχών του, και σίγουρα θα πρέπει να απαντήσει γιατί τους παρακολουθούσε;;;

Η ΝΔ σε ανακοίνωση της επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ευτυχώς δεν ζήτησε η συνεδρίαση να γίνει στις 14 Αυγούστου όπως έγινε επί των ημερών του. Ημερομηνία που η Βουλή ψήφιζε το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο που έφερε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι το άνοιγμα της Βουλής θα έπρεπε να επισπευθεί ακόμη περισσότερο. Ευτυχώς δεν ζήτησε η συνεδρίαση να γίνει στις 14 Αυγούστου όπως έγινε επί των ημερών του. Ημερομηνία που η Βουλή ψήφιζε το 3ο αχρείαστο Μνημόνιο που έφερε. Αλλά ευτυχώς τέτοιες εποχές δεν θα ξαναζήσουμε».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου