Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα της Έλενας Ακρίτα - Συγκρίνει πολιτικό με διάσημη ηθοποιό σε ρόλο πόρνης

 



Νέα ξεφτίλα από την Έλενα Ακρίτα που μας έχει συνηθίσει να ξεφτιλίζεται κάνοντας άστοχες και προκλητικές αναρτήσεις.

Μια ακραία επίθεση στην ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή την εμφάνισή της στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ βρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, το βράδυ της Κυριακής, για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Φορούσε μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, η οποία στάθηκε αφορμή για την αδιανόητη επίθεση της Έλενας Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε μια πρώτη ανάρτηση γεμάτη Συριζαίικη ξεφτίλα και προσβλητικό χαρακτηρισμό για την κυρία Ασημακοπούλου. «...ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s», έγραψε.

«Αριστερά διαπρεπής μουσικός προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ΠΡΙΝ την δεξίωση, ως εργαζόμενος και όχι ως καλεσμένος (στα σχόλια η απάντηση του κ. Ιωάννη Στρατάκη). Δεξιά, ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s. Βρες το λάθος», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Αριστερά διαπρεπής μουσικός προσερχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ΠΡΙΝ την δεξίωση, ως εργαζόμενος και όχι ως καλεσμένος (στα σχόλια η απάντηση του κ. Ιωάννη Στρατακη).
Δεξιά, ευρωβουλευτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s.
Βρες το λάθος.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
4,5 χιλ.
46
259

Λίγο μετά για να ολοκληρώσει την κακία και την ξεφτίλα επανήλθε στο θέμα με νέα ανάρτηση: «Pretty woman, walkin' down the street» [Όμορφη γυναίκα περπατάει στο δρόμο] έγραψε, συγκρίνοντας την ευρωβουλευτή της ΝΔ με την Τζούλια Ρόμπερτς από την ταινία Pretty Woman, όπου υποδυόταν μία συνοδό. 

Pretty woman, walkin' down the street

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
1,4 χιλ.
52
55


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου