Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Νέα αθλιότητα Τσίπρα, με μόλις 4 ημέρες covid βγήκε χωρίς μάσκα για να εξαπατήσει για δήθεν 200 σπίτια καμένα

 


Το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ «έσπασε» ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εμφάνιση του στο Προεδρικό Μέγαρο, και κατά την εμφάνιση του στα καμένα της Πεντέλης, στην προσπάθεια του να εξαπατήσει τους πολίτες λέγοντας ψέματα για δήθεν 200 σπίτια καμένα, μέχρι να διαψευστεί από τον Δήμαρχο Πεντέλης και να ακούσει την αλήθεια για μόλις 3-4 σπίτια.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο OPEN, ανέφερε πως ο Τσίπρας, ο οποίος είχε ανακοινώσει πως ήταν θετικός για δεύτερη φορά στον κορωνοϊό, θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα και παρ' όλα αυτά εμφανίστηκε στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και μάλιστα χωρίς μάσκα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στις 20 Ιουλίου, μόλις 4 ημέρες πρίν είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι νόσησε για δεύτερη φορά από κορωνοϊό.

Στην εκπομπή παρενέβη το απόλυτο τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος Τύπου, Νάσος Ηλιόπουλος, o οποίος δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο. Μάλιστα, το δημοσιοποίησε λίγο αργότερα ζωντανά στο OPEN.

O ακροαριστερός Ηλιόπουλος, που έχει ξεφτιλιστεί με δηλώσεις του πολλές φορές, κάλεσε τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη, καθώς, όπως είπε, είτε αγνοεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ είτε «επέλεξε να λειτουργήσει σαν ακροδεξιό τρολ».

Στη συνέντευξή του στο OPEN ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να παραμείνει πέντε ημέρες σε απομόνωση και κατόπιν να κυκλοφορεί με μάσκα για τις επόμενες πέντε ημέρες, και όχι να κυκλοφορεί στο Προεδρικό Μέγαρο χωρίς μάσκα στις 24 Ιουλίου.

«Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς: υπάρχουν πέντε μέρες απομόνωσης, που δεν μετράει η πρώτη μέρα, ο κ. Τσίπρας ήταν στην 4η μέρα στις 24 Ιουλίου, αν δεχτούμε ότι νόσησε την προηγούμενη μέρα, ήταν στην 5η μέρα. Θα έπρεπε να είναι πέντε μέρες καραντίνα γιατί δεν έχει κανένα νόημα αν έχεις θετικό ή αρνητικό τεστ. Βρέθηκε με μάσκα KN(95) στις πυρκαγιές (σ.σ. στις περιοχές όπου επλήγησαν) και το απόγευμα ήταν χωρίς μάσκα στο Προεδρικό Μέγαρο εν μέσω περιόδου που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα ή αν είχε ολοκληρώσει την καραντίνα θα έπρεπε να κυκλοφορεί με μάσκα», δήλωσε.

«Είτε έπρεπε να είναι σε καραντίνα, άρα την "έσπασε", είτε έπρεπε να φοράει μάσκα και δεν το έκανε», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου