Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Δώσε "θάρρος στον χωριάτη" λέει ο λαός μας - Πήρε φόρα ο Στρατάκης επειδή στήριξαν το λάθος

 



Αφού δεν κατάλαβε ο ίδιος ότι δεν είναι όλες οι ημέρες ίδιες, και δεν πας παντού με την παντόφλα και την βερμούδα σου, και αφού τον υπερασπίστηκαν αρκετοί που συμπάθησαν την ανάρτηση που έκανε, ο Στρατάκης είπε να το εκμεταλλευτεί και να το χαλάσει.

Αντί να απολαύσει ότι η ξεφτίλα, γιατί για ξεφτίλα πρόκειται και για προσβολή της ημέρας, είχε ανέλπιστους υποστηρικτές, ο Στρατάκης επανήλθε για να δείξει ότι τελικά δεν πρέπει να δίνεις "θάρρος στον χωριάτη".

Συνέχεια στη συζήτηση που άναψε χθες στα social media δίνει ο μουσικός Ιωάννης Στρατάκης, ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από την εμφάνιση με σαγιονάρες και βερμούδα στο προεδρικό μέγαρο.

Σε μια νέα του ανάρτηση, ο Ιωάννης Στρατάκης δείχνει να ειρωνεύεται όσους αντέδρασαν στην ατημέλητη εμφάνισή του, αναφέρεται στην «πέτρα του σκανδάλου», δηλαδή τη σαγιονάρα που φορούσε και ανεβάζει και μια φωτογραφία της. Μάλιστα με ειρωνική διάθεση ο ίδιος σατιρίζει τις αντιδράσεις λέγοντας πως θέλει να «εξαργυρώσει» την αναγνωρισιμότητα που του έδωσε η υπόθεση με την ίδρυση του… «κόμματος της Σαγιονάρας»

«Ἰδού! ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου. Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν τοῦ κόμματος τῆς Σαγιονάρας. Ἡ Νίκη εἶναι δική μας! Ἐλᾶτε κάλπες, θὰ βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως. Τρέμετε ἀντίπαλα δέη!».

app-facebook
Ioannis Stratakis
9 ώρες πριν

Ἰδού! ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου.
Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν τοῦ κόμματος τῆς Σαγιονάρας.
Ἡ Νίκη εἶναι δική μας! Ἐλᾶτε κάλπες, θὰ βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως.
Τρέμετε ἀντίπαλα δέη!

409
85
73


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου