Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Χωρίς ίχνος ντροπής η Δούρου αρνείται την δωρεάν ανάπλαση του Πεδίον του Άρεως μην ανησυχήσουν οι σύντροφοι

 


Δεν υπάρχει σοβαρός αριστερός και ακροαριστερός, αυτό είναι αποδεδειγμένο και πιστοποιημένο από πράξεις και λόγια.

Δέν φτάνει που στερούνται σοβαρότητας, θέλουν να κάνουν και ζημιά στην κοινωνία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων τους.

Το Πεδίον του Άρεως όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει γίνει κατά καιρούς και ειδικά επί ΣΥΡΙΖΑ, κρυψώνα και γιάφκα κακοποιών κάθε είδους και στέκι αντιεξουσιαστών.

Αυτό εμποδίζει την Δούρου να δεχτεί αναβάθμιση γιατί θα κάνει ζημιά στους συντρόφους.

Προκλητικό, ακροαριστερό - αριστερό «Οχι» στα έργα αναβάθμισης του Πεδίου του Αρεως, στο πλαίσιο δωρεάς του Ιδρύματος Ωνάση, λέει η ακροαριστερή παράταξη υπό τη Ρένα Δούρου «Δύναμη Ζωής». 

Εργα που στόχο έχουν να διαμορφώσουν τα δεδομένα ώστε το Πεδίον του Αρεως, από τους σημαντικότερους χώρους πρασίνου στην Αθήνα, να αποτελέσει πόλο έλξης για ακόμη περισσότερους επισκέπτες και έναν ασφαλή χώρο αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής.

Στο Πεδίον του Αρεως, που επί Δούρου παρέμενε εγκαταλελειμμένο στη μοίρα του, με την εγκληματικότητα να καλπάζει, προβλέπεται, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής, να γίνουν έργα σημαντικά για την αναβάθμισή του και τη συντήρησή του. Μάλιστα, στην προηγούμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής συζητήθηκε και ελήφθη απόφαση για την «αποδοχή δωρεάς που γίνεται εκ μέρους του Kοινωφελούς Ιδρύματος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ (ALEXANDER S. ONASSIS PUBLIC BENEFIT FOUNDATION), μέσω της εταιρίας ΑΡΙΟΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., για την εκτέλεση εργασιών ήπιας διαμόρφωσης στο Πεδίον του Αρεως και έγκριση των όρων της σύμβασης».

Στην εισήγηση αναφέρεται ότι το Ιδρυμα Ωνάση θα προβεί σε δωρεά ύψους 373.241,59 ευρώ άνευ ΦΠΑ προς την Περιφέρεια Αττικής, για την «ήπια διαμόρφωση του άλσους» εντός 6 μηνών. Η διαμόρφωση θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση σπασμένων πλακιδίων και μαρμάρινων πλακών, τη δενδροφύτευση εντός του Αλσους Οικονομίδη, την αποκατάσταση της υδάτινης διαδρομής και την εγκατάσταση υποδομής για την παροχή δωρεάν Ιnternet εντός του άλσους.

Η ακροαριστερή - αριστερή παράταξη «Δύναμη Ζωής» καταψήφισε την έγκριση εκτέλεσης έργων στο πάρκο, στο πλαίσιο δωρεάς του Ιδρύματος Ωνάση. Και με προκλητική ανακοίνωση για να δικαιολογήσει το ατόπημα της κατά των κατοίκων στην Αθήνα αναφέρει : «Η διοίκηση Πατούλη πρωτοστατεί αρνητικά, επιλέγοντας αντί να διεκδικήσει, από την πολιτικά ομογάλακτη κυβέρνηση, πόρους και προσωπικό για την τραγικά υποστελεχωμένη Διεύθυνση Πάρκων και Αλσών, να στρέφεται προς δωρεές και λογικές ιδιωτικοποίησης δημόσιων χώρων και αγαθών», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Σε άλλο σημείο τονίζει πως είναι κατηγορηματικά αντίθετη στην εκχώρηση σε τρίτους των υποχρεώσεων που έχει η Περιφέρεια Αττικής, όπως είναι η συντήρηση του Πεδίου του Αρεως.

Για μία ακόμα φορά η Δούρου δείχνει το πόσο ανεύθυνη και επικίνδυνη είναι η ακροαριστερά - αριστερά!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου