Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Συνελήφθη ο 48χρονος που προκάλεσε τα ΜΑΤ και μετά εξαφανίστηκε

 


Μόνο φοιτητής δεν ήταν ο προκλητικός 48χρονος που προκάλεσε τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια μεταξύ ακροαριστερών και αστυνομίας.

Ο άντρας λίγη ώρα μετά το επεισόδιο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις στο ΑΠΘ και προσήχθη, ενώ το βράδυ συνελήφθη.



Ο 48χρονος το μεσημέρι της Τρίτης προκάλεσε τους αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά από την Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα η διμοιρία να επιτεθεί στην ομάδα φοιτητών που διαμαρτυρόταν στο σημείο.

Πρόκειται για έναν 48χρονο άντρα, του οποίου η ιδιότητα είναι άγνωστη μέχρι στιγμής, αυτό που είναι σίγουρο μόνο φοιτητής δεν είναι.

Λίγο πριν τις 16.00, μπροστά από ομάδα ακροαριστερών φοιτητών που είναι κατά των βιβλίων και της μόρφωσης που διαμαρτύρονταν έξω από το κτήριο, ένας άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, με άγνωστη μέχρι στιγμής ιδιότητα, προκάλεσε αστυνομικούς των ΜΑΤ ρωτώντας αν φορούν «παντελόνια», κάνοντας, μάλιστα, κίνηση να ακουμπήσει και να τραβήξει την εξάρτυση ενός από αυτούς.

Αμέσως οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και επιτέθηκαν άγρια στους ακροαριστερούς φοιτητές που διαμαρτύρονταν στο σημείο και βρίσκονταν πίσω από τον συγκεκριμένο άνδρα, διαλύοντας τους συγκεντρωμένους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου