Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Αθλιότητα του ακροαριστερού Φίλη που βλέπει βασανισμούς στο ΑΠΘ

 


Ακροαριστερός σε παράκρουση ο Νίκος Φίλης, που δεν ντρέπεται όταν μιλάει, είπε να προκαλέσει για να ευχαριστήσει το εσωκομματικό ακροαριστερό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την μία έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που αποφεύγει προκλητικά να κατηγορήσει την βία των συντρόφων στο ΑΠΘ, και από την άλλη έχουμε ένα ακόμα εκφραστή της ακροαριστεράς τον Νίκο Φίλη να ανακαλύπτει «βασανισμούς» παιδιών στα επεισόδια στο ΑΠΘ εξαιτίας της ρίψης χημικών στο πλαίσιο των επιθέσεων που εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι.

Δεν έχουν ίχνος ντροπής στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν ντρέπονται που τους κοροιδεύει η κοινωνία για τα καραγκιοζιλίκια που καταγγέλουν.

Από τις δηλώσεις του φαίνεται ξεκάθαρα στην κοινωνία ποιοι καθοδηγούν τους ακροαριστερούς κακοποιούς στα πανεπιστήμια!!!

Ο ακροαριστερός ακατάλληλος για υπεύθυνος του τομέα Παιδείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρέχει άλλοθι εν είδει πολιτικής καλύψεως στους κουκουλοφόρους που δια της βίας εισέβαλαν εκ νέου στο ΑΠΘ κατηγορώντας για τις εξελίξεις την αστυνομία την κυβέρνηση και τις πρυτανικές αρχές.

Με μια ανακοίνωση που προκαλεί την κοινωνία τους φοιτητές και τους γονείς των φοιτητών, ο ακροαριστερός ο Νίκος Φίλης εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ μιλά για χειρισμούς «που ρίχνουν λάδι στη φωτιά» χαρακτηρίζει πρόσχημα «το επί 35ετία λησμονημένο "Στέκι του Βιολογικού"» κάνει λόγο για καταστροφής και μετατροπή του «σε Βιβλιοθήκη» και υποστηρίζει πως με αυτόν τον τρόπο «έχει στηθεί στη Θεσσαλονίκη μία βεντέτα προκλήσεων που έχουν ως στόχο τη "νομιμοποίηση" στα μάτια της κοινής γνώμης της αποτρόπαιης ιδέας να εγκατασταθεί Πανεπιστημιακή Αστυνομία».

Ο προκλητικός ακροαριστερός αναφέρει επίσης ότι «Η Αστυνομία εκμεταλλευόμενη την ένταση και βίαιες ενέργειες για την αναδιαμόρφωση του χώρου που φιλοξενούσε το "Στέκι", εισβάλει στους Πανεπιστημιακούς χώρους, ρίχνει χημικά εν ώρα μαθημάτων και βιαιοπραγεί άγρια απέναντι σε φοιτητές» για να υποστηρίξει πως πρόκειται για «εικόνες στα όρια του βασανισμού νέων παιδιών κατακλύζουν το διαδίκτυο και δημιουργούν συνειρμούς με την Τουρκία του Ερντογάν και τη Ρωσία του Πούτιν»

Ουσιαστικά ο γελοίος ακροαριστερός ταυτίζει με το καθεστώς Ερντογάν την αντίδραση της Πολιτείας σε σειρά έκνομων πράξεων αρχής γενομένης για την επί σειρά ετών κατάληψη τμήματος της σχολής του βιολογικού και αφού αναφέρει πως… καταστράφηκε το «Στέκι» κάνει λόγο για βιαιοπραγίες τύπου Ερντογαν αλλά και Πούτιν, τον οποίο το κόμμα του καταγγέλλει με ένα μεγάλο «αλλά» το οποίο αφορά στις ευθύνες των δυτικών χωρών που και ο ίδιος επικαλείται ως επιχείρημα.

«Καταδικάζουμε την αστυνομική βία, τις προκλήσεις, τη ρίψη χημικών καθώς και την καταστροφή δημόσιας περιουσίας που πραγματοποιούν ομάδες ξένες προς το φοιτητικό κίνημα» αναφέρει ο Νίκος Φίλης ο οποίος όμως αφήνει να εννοηθεί πως κάτι υποκρύπτουν αφού δηλώνει ότι «τα σχέδια για εκτεταμένες προβοκάτσιες που απεργάζονται οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με συγκεκριμένη μερίδα του ακροδεξιού και φιλοκυβερνητικού καθηγητικού κατεστημένου θα πέσουν για μια ακόμη φορά στο κενό.»

«Οι φοιτητές και οι καθηγητές τους θα σπάσουν το φαύλο κύκλο της βίας και της αστυνομοκρατίας. Θα προστατεύσουν το Πανεπιστήμιο ως χώρο Δημοκρατίας, Γνώσης, Έρευνας και ελεύθερης διακίνησης των ιδεών» καταλήγει εμμένοντας σε μια πρακτική που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει και η οποία χαϊδεύει τα αφτιά καταληψιών και άλλων ομάδων που δρουν ανενόχλητες στα κρατικά πανεπιστήμια χρησιμοποιώντας τα πολλές φορές ως ορμητήρια αλλά και ως κάλυψη για παράνομες δραστηριότητες όπως συμβαίνει για παράδειγμα στην ΑΣΟΕΕ με τους μετανάστες και το παρεμπόριο.

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν προβληματίζει καθόλου αφού αποτελείται και απο ακροαριστερούς κακοποιούς αντιεξουσιαστές, οι αντιδράσεις όπως αυτή του Νίκου Φίλη Δεν είναι μεμονωμένες, γίνονται προκλητικά κατά της κοινωνίας και των φοιτητών καθημερινά. 

Η στήριξη κάθε αντίδρασης από ακροαριστερούς και αριστερούς οποιαδήποτε μορφής, με οποιαδήποτε βία ασκείται κατά της πολιτείας και των φοιτητών αποτελεί κεντρική κομματική γραμμή της συμμορίας ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ να δικαιολογεί μια κατάληψη 35 ετών όπως αυτή του βιολογικού του ΑΠΘ αναφέροντας της απλά ως μία «δράση» που δημιούργησε ένα «στέκι» το οποίο η πολιτεία «κατέστρεψε», δείχνει το πόσο ακατάλληλη είναι να πλησιάζουν ακόμα και τα παιδιά μας φοιτητές και μαθητές. 

Η παρέμβαση του ακροαριστερού Νίκου Φίλη αποτελεί θέση του ΣΥΡΙΖΑ όπως προκύπτει από την ανάρτησή της και στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και δείχνει το πόσο επικίνδυνοι είναι ακόμα και για την μόρφωση των παιδιών μας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου