Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Ο Πούτιν πάσχει από άνοια, βλέπει παντού προδότες -Παρανοϊκός, θυμίζει τον Στάλιν


 

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι πιθανό να πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και από άνοια, σύμφωνα με πρώην πράκτορα της KGB.

Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ της βρετανικής The Sun, ένας πρώην πράκτορας της KGB αναφέρθηκε στην υγεία του Ρώσου προέδρου, που έχει γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων.

Πρώην πράκτορας της KGB: Ο Πούτιν βλέπει παντού προδότες

Σύμφωνα με όσα είπε, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον και από άνοια σε πρώιμο στάδιο, ενώ -όπως υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας- ο φόβος του προέδρου της Ρωσίας και η εμμονή του με την πιθανότητα προδοσίας τον έχουν οδηγήσει στην τρέλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν αναφορές για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς, από αρκετές πηγές, έχουν προκύψει πληροφορίες που θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο να πάσχει από διάφορες ασθένειες, που επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης και δράσης του.

Παρά την επιμονή της Μόσχας να απορρίπτει όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, οι πρόσφατες εμφανίσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν τροφοδοτούν τις θεωρίες για την υγεία του.

Ωστόσο, ο πρώην Ρώσος κατάσκοπος Μπόρις Καρπίτσκοφ, 62 ετών, είπε ότι ακόμη και τα μέλη του στενού κύκλου του Πούτιν δεν ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του προκειμένου να προστατεύσουν την εικόνα του «ισχυρού άνδρα».

Ο Ρώσος πρώην πράκτορας, ο οποίος τώρα ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε ότι ο Πούτιν βλέπει τους πάντες ως «προδότες» - και ότι η υγεία του ήταν ένα «ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα».

Με τον Στάλιν παρομοιάζει τον Βλαντίμιρ Πούτιν ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος

Ο πρώην πράκτορας είπε στη Sun Online: «Είναι - ή τουλάχιστον ενεργεί ως - παράφρονας και διακατέχεται από ιδέες παράνοιας».

«Βλέπει κυριολεκτικά τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται εντός των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας, ακόμη και μέσα στον στενό του κύκλο, ως “προδότες”».

«Είναι τόσο καχύποπτος και τόσο εμμονικός με τις παρανοϊκές ιδέες του που τώρα μπορεί να συγκριθεί με τον τύραννο Στάλιν».

Ο Καρπίτσκοφ είπε ότι είναι πιθανό ο Πούτιν να υποφέρει από «πολλές» παθήσεις υγείας, όπως τα πρώτα στάδια της άνοιας και της νόσου του Πάρκινσον.

Από Πάρκινσον, άνοια ή κάποια μορφή καρκίνου ίσως πάσχει ο Πούτιν, λέει πρώην κατάσκοπος της KGB

Είπε: «Δεν είμαι γιατρός… αλλά υπάρχει μια σοβαρή ανησυχία ότι ο Πούτιν υποφέρει από πολυάριθμες σωματικές παθήσεις - πιθανώς από αθλητικούς τραυματισμούς κατά τα νεανικά του χρόνια.

«Αυτό, μαζί με ορισμένα ζητήματα που επηρεάζουν τους ηλικιωμένους - όπως η άνοια στα αρχικά στάδια», είπε.

«Ένα άλλο πιθανό ζήτημα μπορεί να είναι - αν κρίνουμε από το πώς κινείται - ότι ο Πούτιν μπορεί να υποφέρει από τα αρχικά στάδια είτε του Πάρκινσον είτε από άλλη σοβαρή διαταραχή που προκαλείται από κάποια μορφή καρκίνου, για παράδειγμα, όγκο στον εγκέφαλο», είπε ο κατάσκοπος.

Οι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου αρνούνται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υγεία του προέδρου τους, ο οποίος κλείνει τα 70 τον Οκτώβριο.


iefimerida



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου